Délmagyar logó

2018. 11. 15. csütörtök - Albert, Lipót 4°C | 12°C Még több cikk.

Szili Katalin Szentesen ebédelt

Szentes - Szentesre látogatott Szili Katalin, az országgyűlés korábbi elnöke. A képviselőt Szirbik Imre polgármester fogadta, és bemutatta a város utóbbi években elkészült nagyobb fejlesztéseit.
Felkeresték a református templomot, és látogatást tettek a Dr. Sipos Ferenc Parkerdő Otthonban. Szili Katalin a Hungerit Zrt. üzemi étkezőjében, a dolgozók körében fogyasztotta el az ebédet.

Olvasóink írták

24 hozzászólás
12
 • 24. szilléri 2010. április 02. 02:03
  „Ki a ..... érdekel ? Ki fizette a számlát !”
 • 23. maci52 2010. március 21. 06:21
  „Utolsó vacsora.”
 • 22. farenheit007 2010. március 17. 15:08
  „Döbbenet!”
 • 21. Power 2010. március 13. 17:04
  „Sziliék gondoskodtak a koalíciós partnerről. Az 5%-os törpe párt (SZDSZ) uralkodásának végéhez értünk. Demszky főpolgármestersége is a végét járja. Remélem így lesz.”
 • 20. pecásolvasó 2010. március 13. 13:22
  „Ki kicsoda egy vagy több párt rendszer oly mindegy hiszen egyszerre csak egy uralkodik hiába van az u n ellenzék semmibe nincs beleszólása csak engedik hogy dumáljon !! mindenkori eröseb Kutya B......ik!!”
 • 19. studyfy 2010. március 12. 21:08
  „Balotelli, nálad a pont!”
 • 18. Power 2010. március 12. 17:58
  „Gyurcsányról is azt hittük, hogy az új seprű majd jól seper...”
 • 17. baltazar 2010. március 12. 08:26
  „15!
  Talán igazad is lehetne, de a jövőbe te sem látsz előre. A tény viszont az, hogy az MSZP utódpárt lett, a Fidesz vezetőit pedig felkérték erre a feladatra, amikor kijelölték a nemzeti kerekasztal ellenzékeinek vezetőit.
  Meg kellene nézni részletesen, hogy melyik narancsos vezető mi is volt az előző kommunista rendszerben. Valóban tiszta lappal politizál-e, vagy valami pártfunkcionárius volt már akkor is.
  Ha megújult volna a narancs, mert vannak nagyon értelmes emberek is köztük (pl. Kósa Lajos), akkor nem lennének kétségek.
  De ez csak magánvélemény.Én úgysem a narancsra szavazok,mert 8 évig ők is elkú....k, hiába ültek benn a Parlamentben.(értelme nem volt) Előtte 4 évig meg volt lehetőségük bizonyítani, de mégsem volt meggyőző.(ha az lett volna,akkor nem jött volna be a képbe ismét a szoci)”
 • 16. Power 2010. március 12. 07:48
  „A Jobbik állítólag harcol a politikusbűnözés ellen. Gondolom, hogy csak a véletlen műve, hogy keszthelyi ingatlancsaló S. Szilárd jobbikos.”
 • 15. jtozso 2010. március 11. 21:17
  „Túlzottan naiv fórumozók!
  Aki a világ politikát(beletartozik a magyar is)figyeli,tudatában kell lennie,hogy minden politikusnak a kiépített kapcsolatrendszere előnyökhöz juttatja.A politikai "karrier"végén is marad elegendő,hogy ahhoz,hogy jól éljenek.Vannak akiket a hatalom megbolondít(ez természetesen a buta emberekre vonatkozik)és harácsolni akar még aktív politikusként,így bűnügyekben keveredik.
  Jegyezze meg mindenki!
  A jelenlegi politikusokon kívül a leendő politikusok egy része(tisztelet a kivételnek)is belefog esni a harácsolásba,tehát bűnöző lesz.Akik eddig valamilyen párt színeiben(vagy maga a pártja)nem került hatalomra,vagy hatalom közelbe az nem tudott még csalni,mert nem volt lehetősége.
  De várjuk ki a vét és négy év múlva lehet róla vitatkozni.Biztos így lesz.”
 • 14. baltazar 2010. március 11. 15:42
  „Kedves 13!
  Tulajdonképpen Te éppen a Jobbikot választottad, csak még ezek szerint nem tudatosodott benned.
  Vetted már a fáradtságot, hogy belelapozz a program kivonatba? www.jobbik.vargageza.hu
  Harc a korrupció, a politikus bűnözés ellen.Együtt a nemzettel a megoldás keresése.
  Az hogy 60 éve mindenki lop, az némi túlzás. A Jobbik nem is volt még benn a parlamentben, közpénzek lenyúlásával ezért ne vádold őket.Azokon kell számonkérni, akik 20 évig ott ültek a tűz körül.
  Nemzeti önrendelkezés. Mond ez valamit neked? Ez pont a civil érdekeknek szól a multikkal szemben.
  Realitások: szerinted? Az hogy az ország majd továbbra is IMF hitelekből éljen, az reális?
  Az, hogy a GDP 80%-a az államdósság, annak visszafizetési lehetősége reális? Mégis hogy? Még nagyobb megszorításokból?
  Az hogy hogy reális, hogy más országoknak elengedtek az államadósságból vagy eltörölték azt? Mi meg nem is kértük.Mi csak IMF hiteleket vettünk fel, hogy abból jól megtömjük a külföldi kézben lévő bankokat.”
 • 13. veszprem-szeged 2010. március 11. 13:14
  „Nagyon szomorú vagyok az olvasott beszólások kapcsán. Azt látom, hogy az egyik böszmeségből (MSZP) a másik hülyeségbe (Jobbik) kerülünk.
  Fontos lenne, hogy az emberek eldöntsék, hogy mi a céljuk és hogyan szeretnék ezt megvalósítani, milyen feltételek kellenek hozzá. Például ők saját maguk mit tesznek a saját jólétük biztosításáért. Mi az amit elvárnak a politikusoktól, és az elvárásaik reálisak-e. STB. Én azt látom, hogy ma egyben biztosak az emberek, hogy a MSZP-t nem szeretnék, mert az lop és komcsi. Szerintem nem komcsik, mert lepaktáltak a nagytőkével, ami a lopást illeti kb 60 éve nem kellő képpen tiszteljük a magántulajdont, az előző rendszerben is lopott mindenki és most is!!!!
  Szóval csak annyit, hogy én arra szavaznék, aki támogatja az egyéni erőfeszítéseket, a civil tevékenységeket, konszezuson alapuló célokat fogalmaz meg, nem lop és nem hazudik és figyelembe veszi a realitásokat!
  Jelentkezzen aki tud ilyet!!!”
 • 12. baltazar 2010. március 10. 21:41
  „Állítólag aki nem kommunista az mind fasiszta, olvastam valahol. Azt is olvastam, hogy aki meg hazaszeretetről beszél, az meg szélsőséges.
  A Fidesz nem kommunista, nem is szélsőséges. Csak egy nagy lufi, aztán majd jön egy jobbik tüske, oszt jó napot.
  De a mentelmi jogot a narancs valahogy nem akarja megszüntetni.Csak a Jobbik akarja, mert egyedül a Jobbik akarja felszámolni a politikai bűnözést.
  Nyakig ér a ....,minden nap lebukik valaki.”
 • 11. gerbera 2010. március 10. 20:38
  „Szilike Nyirségig nem utazott el, templomban se volt ,csókosok választás előtt cuppantottak,KAMPÁNY...”
 • 10. osszeomlas 2010. március 10. 13:21
  „Miért nem előtte írtak róla, biztos fogadtunk volna, méltóképpen...”
 • 9. niemand 2010. március 10. 08:47
  „Remélhetőleg a gondokról is szó volt a fehér asztal mellett”
 • 8. baltazar 2010. március 10. 08:07
  „Én azt hallottam, hogy azért neki sokat köszönhetünk. Ha igaz amit mondanak az emberek,akkor 2006-ban nem derült volna ki a nagy hazugság a színfalak mögött.Ezt azért én köszönöm, még ha pont az ellenkező oldalhoz tartozom is.”
 • 7. hién 2010. március 09. 20:32
  „csipegetett a húsos fazékból- amíg lehet! :D”
 • 6. SSO 2010. március 09. 19:33
  „Hála Istennek, haza is ment..Remélem nem vesznek a komcsik telket Szentesen, vagy Szegeden..már csak itt maradt meg a komcsik vészke...”
 • 5. kisscitrom 2010. március 09. 15:08
  „Nem-e inkább azt kellett volna megmutatni, hogy hogyan néz ki a város egyik legcsaládiasabban működni igyekvő általános iskola?jah, vagy ami nem a központban van, az levan sz@rva?....”
24 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Overdose - akár egy hisztis nő

Mikóczy Zoltán, a román börtönt is megjárt felvidéki vállalkozó szerint hiába mén Dózi, legtöbbször olyan, mint egy hisztis nő. Tovább olvasom