Délmagyar logó

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 28°C Még több cikk.

Több biciklit is ellopott Szentesen - az öné is közte van?

Szentes - A rendelkezésre álló adatok szerint a 19 éves gyanúsított még tavaly több kerékpárt tulajdonított el Szentes belterületén, négy sértett kiléte azonban még ismeretlen.
A gyanúsított 2014 nyarán egy fekete-szürke színű Schwinn Csepel Cruiser típusú kerékpárt vitt el a Széchenyi ligetből, a strand bejáratánál lévő biciklitárolóból.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A Kossuth térről, a Kiss Bálint Református Általános Iskola elől egy fekete színű Cruiser kerékpárt tulajdonított el 2014 nyarán.

A gyanúsított a Kígyó utcából is eltolt egy lezáratlan, bordó színű Cruiser típusú kétkerekűt 2014 nyarán.

A Bacsó Béla utcából egy világoskék színű, virágmintás ülésű Clipper típusú kerékpárt tulajdonított el 2014 októberében.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a fenti kerékpárok tulajdonosairól információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szentesi Rendőrkapitányságon (6600 Szentes, Kossuth L. utca 43.), vagy hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a 107, vagy a 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tiltakoznak a magas szennyvízdíj ellen

Nem nyugszik bele Nagymágocs a magas szennyvízdíjba. Levelet juttatnak el több fórumhoz, és remélik, hogy csökken az ár, ami nagy terhet ró a lakosságra és a vállalkozásokra. Tovább olvasom