Délmagyar logó

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -4°C | 4°C Még több cikk.

Több százan űzték Vogát és Bochkort

Szentes - Több százan követték órákon keresztül a Sláger rádió kamionját, s benne a Bumeráng két műsorvezetőjét, Voga Jánost és Bochkor Gábort tegnap reggel Szentesen. A Voga-vadászat elnevezésű akció fődíja egy luxusnyaralás, amit egy 18 éves szentesi lány nyert.
Szentes több pontján okozott kisebb közlekedési dugót tegnap reggel a Sláger rádió Voga-vadászat akciója. A kamionos felvonulás során az érdeklődők beszállókártyát tölthettek ki, az egyetlen szerencsés nyertes pedig egy hétre Törökországba utazhat a Bumeráng műsorvezetőivel. Ezúttal nemcsak Voga János, hanem Bochkor Gábor is részt vett a menetben.

– El kellett hoznom Bocsit is, hogy világot lásson – mondta lapunknak Voga professzor, aki azt is elárulta, még nem jártak a Kurca-parti városban, de ilyen fogadtatásban nem is reménykedtek. – Ez őrület, még fára is másznak a szentesiek, hogy beszállókártyához jussanak – fogalmazott Bochkor Gábor, aki kisebb reklámot is csinált a Rákóczi utcai vállalkozóknak. Koordináták helyett ugyanis cégérekkel jelezte a környékbeli hallgatóknak, hol is jár a karaván. Szűcs Lajos műszerészmester szolgáltatásainak híre is felröppent az éterbe, de a szaki átaludta a hangos menetet, és csak később, lapunktól értesült, hogy szerepelt a Sláger rádió reggeli műsorában. Azt mondta, 50 éve itt keresik fel a kuncsaftok, de mióta beütött a válság, nála is ritkultak a megbízások, úgyhogy örül az ingyenreklámnak.

Órákon keresztül kísérték a rajongók Voga és Bocsi kamionját. Fotó: Tésik Attila
Órákon keresztül kísérték a rajongók Voga és Bocsi kamionját.
Fotó: Tésik Attila

– És ki dolgozik? – vetette oda egyik ismerősének egy férfi a Kossuth utcán, ahol már több száz fősre nőtt a kamiont kísérő rajongótábor. Aki nem ment a karaván után, csak a Kossuth utcán várta annak visszaérkezését, a taxisoktól informálódhatott, van-e még lehetőség nyerni. A Bumeráng befejezése előtt egy órával, 9-kor már elfogytak a beszállókártyák, Vogáékat pedig egészen a Vásárhelyi út végéig űzték a szenvedélyes hallgatók, akik közül egy 18 éves helybeli lány, Kitti lett a nyertes, akit telefonon értesítettek szerencséjéről. A várakozáson felüli érdeklődés átírta a slágeresek forgatókönyvét is: bár az eredeti menetrend szerint a Kossuth térre érkezett volna vissza 10 órára a karaván, de ott hiába várt sok szentesi Bochkorékra, nem jöttek. Mint megtudtuk, a kamion a Vásárhelyi úti benzinkútnál megállt, a műsorvezetők pedig amilyen hirtelen jöttek, olyan gyorsan távoztak Szentesről.

Kisebb dugókat okozott tegnap a Sláger rádió akciója.
Kisebb dugókat okozott tegnap a Sláger rádió akciója.
Fotó: Tésik Attila

Olvasóink írták

 • 19. gerbera 2009. május 25. 17:55
  „Választás előtti szemfénvesztés,hacaccáré, undorító.”
 • 18. minimanó 2009. május 22. 22:45
  „Komolyan mondom, Nektek semmi nem jó!Pici kis változatosságot hoztak piciny városunk életébe...Nem vagyok Bumeráng rajongó, én is ott ültem a "dugóban", de ahogy az 5 éves lányom a kocsiból kerek szemekkel csodálta a kamiont... hát ezt köszönöm annak akinek az ötlete volt!”
 • 17. hazaipalya 2009. május 21. 16:08
  „remélem kiüzték öket a városbol EE. erre a gagyi müsorra semmi szükség.”
 • 16. flexsnake 2009. május 21. 12:20
  „Aztán ha petőfit hallgat az ember akkor fuj a danubius meg izé és a többi is jaj. Nem tökmindegy. A 108éves öreganyám nem a rádióegerre ropja. De ha már rádió akkor szegeden a plusz amúgy meg valami internetes amit befogok teloval :p”
 • 15. sörpocak 2009. május 21. 11:12
  „Az a baj, hogy erre a színvonalra van szükség, amelyet bocskor képvisel és ez a nívó az embereknél. A sláger ezeken kívül tényleg a zenét játsza. De jobb volna ezeken kívül.Hiába vannak,a sláger milliárdos adósságát-amelyet az akkori állam kifizetett- akkor sem képesek kompenzálni. Volt már szó, hogy emiatt beszüntetikőket, de a politika megmentette. Sajnos a színvonal átlagon aluli, arról nem beszélve, hogy az ortt néha már lakatot tehetett volna a rádióra a vulgáris, otromba, bunkó megnyilvánulásaik miatt. Nem teszi, nem véletlenül.”
 • 14. PankaSopron 2009. május 21. 08:18
  „Olvasom a hozzászólásokat...
  Már mindjárt én is elhiszem, hogy ez valójában rossz.”
 • 13. SWIFT 2009. május 21. 07:01
  „14. egyetértek. Kalap ..... A jó zenék meg nem a slágeren mennek, hanem a ...sunshinelive... Ennyi.”
 • 12. niemand 2009. május 20. 19:53
  „Kell a változatosság, a vidámság, de legyen színvonal is! Az igaz, hogy zenei anyagot ad le a Sláger, de semmi mást! Mennyibe került ez a városnak? Kizárt dolog, hogy ingyen kaptuk ezt a bohócságot. Hiába szint, az szint!”
 • 11. Csizmás 2009. május 20. 19:23
  „Szerintem a sláger a legjobb rádió legjobb zenéket nyomják ott!!! rggel pedig a bumeráng utánozhatatlan pedig mint tudjuk sokan próbálkoznak de nekik nem megy erőltetik a pirítost is de egyszer oda ég!!!:-))))) Bocsi,Boros,Voga nagyon jól csináljátok csak így tovább szeretnek titeket az emberek!egy két pökhöndi majmon kívűl!!!!!!”
 • 10. sörpocak 2009. május 20. 14:19
  „Mint Szentes-i mondom, nem volt itt nagy baj, csak az ujságíró fujta föl. A nagyobb az volt, hogy csak ennyire méltattak bennünket. Leléptek és kész. Amúgy is bunkónak tartom mind a kettőt és a slágert is utálom, pont miattuk, csakhát akkor és ott nem volt mit tenni. Nem volt itt harag és szó semesett. Mindenki ment tovább, néhány morgástól eltekintve.”
 • 9. dragboyz 2009. május 20. 12:09
  „Tessék! Kapnak az emberek ingyen valamit, egy kis forgalomváltozásért cserébe, és itt panaszkodnak! És még csodálkoznak rajta, hogy itt tartunk!!!”
 • 8. sziszka1 2009. május 20. 11:36
  „színt visznek az emberek mindennapjaiba! legalábbis azoknak akik nem a kossúth vagy a D rádiót hallgatják!”
 • 7. szegedil 2009. május 20. 10:41
  „Én örültem, hogy nálunk voltak Szegeden és egy kicsit felvidították a várost. Szerintem az a szánalmas, aki annyira begyöpesedett, hogy ha van egy kis változás a reggeli rutinban, akkor már egyből felháborodik.”
 • 6. flexsnake 2009. május 20. 10:32
  „4. az a kocsisor is mosolygósan intett be akik a lefoglalt rész miatt nem bírtak haladni. Azt nem értem miért nem tudnak parkolóban megállni.”
 • 5. dblaci 2009. május 20. 10:26
  „szánalmas.”
 • 4. Yucca 2009. május 20. 09:40
  „Én akkor találkoztak velük, mikor a Diófánál az út szélén megállt kb. 10 percre a kamion. Rendőri biztosítással voltak, és mind a rendőrök, mind a mellettük lassan elhaladó autósok, trolisok türelmesek és mosolygósak voltak.
  Ahogy én láttam, nem sürgette őket senki.”
 • 3. flexsnake 2009. május 20. 09:30
  „Nálunk meg 2perc múlva már jött a villogós autó hogy húzzanak már tovább. 50méteres szakaszon az egyik sávot teljesen lefoglalták.”
 • 2. sziszka1 2009. május 20. 08:56
  „csatlakozom!!!!!!!!

  cikkíró: nem Voga Professzor hanem Voga processzor de most Voga Aga”
 • 1. hazaipalya 2009. május 20. 08:08
  „ingyenélök.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ma sem mindegy, hogy ki akar építeni

Szentes - Ismét összeveszett Szentes és a megyei önkormányzat. A mostani konfliktus eredménye az… Tovább olvasom