Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Szórakozás > 40 ezer dolláros vacsora: adományt gyűjt Clooney Obama újraválasztásáért

40 ezer dolláros vacsora: adományt gyűjt Clooney Obama újraválasztásáért

Adománygyűjtést szervezett George Clooney Obama újraválasztásáért: a közös vacsora vele és az elnökkel azonban 40 ezer dollár.

MTI - 2012.04.21. 11:25
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
A kampánycélokra való adománygyűjtés bevett módját választotta George Clooney, hogy támogassa Barack Obama elnök újraválasztását: a színész azonban borsos árat, 40 ezer dollárt (csaknem 9 millió forintnak megfelelő összeget) kér azoktól, akik vele és az elnökkel akarnak elkölteni egy vacsorát.

A fogadás helyszíne az Oscar-díjas filmcsillag, politikai aktivista Los Angeles-i villája lesz, ahová az elnök elkötelezett, de vékonyabb pénztárcájú hívei sorsolás révén is megválthatják meghívójukat - igaz, csak két belépőt adnak így ki.

A két "akciós" meghívóra is ajánlatot kell tenni, a licit 35 dollártól indul, de a jegyeket csak az elnök újraválasztási kampányának "mezítlábas" segítői kaphatják meg.

Hollywood hagyományosan a Demokrata Pártot támogatja, Clooney mellett például Barbra Streisand és Susan Sarandon is Obama elnök elkötelezett híve. A republikánusokat erősíti viszont Clint Eastwood és Bruce Willis is.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...