Délmagyar logó

2018. 11. 14. szerda - Aliz 8°C | 15°C Még több cikk.

Játékkal buzdítják házasságra a fiatal párokat

A játék során már házas fiatalokat kérnek arra, hogy töltsenek fel képeket magukról egy közösségi oldalra.
Több ezren kapták meg eddig a Fiatal Családosok Klubjának (Ficsak) egy éve bevezetett jegyescsomagját - közölte a civil szervezet alapítója az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában. Király Nóra kiemelte, hogy hamarosan egy párkapcsolati tesztfüzettel bővül a csomag, de folyamatosan szeretnék bővíteni a doboz tartalmát.

Mivel a Ficsak - elmondása szerint - a családalapítás elkötelezett híve, a házasság hete alkalmából idén egy online játékot hirdettek meg. A játék során már házas fiatalokat kérnek arra, hogy töltsenek fel képeket magukról egy közösségi oldalra. Ezzel szeretnének példát mutatni, hogy a fiatalok merjenek belevágni a házasságba - fűzte hozzá.

Az "útravaló jegyescsomagot" már 11 önkormányzatnál adják át az anyakönyvvezetők a házassági szándékukat bejelentő fiatal pároknak. A jegyescsomag díszdobozában egyebek mellett egy jegygyűrűpárnát, egy "esküvői munkafüzetet", a Jövőnk könyve - házasságra hangolva című könyvet, valamint az Emberi Erőforrások Minisztériumának házasulandókat érintő tájékoztató kiadványait helyezték el.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mádai Vivien nem volt szégyenlős - fotók

Mádai Vivien nem volt szégyenlős - fotók
A Playboy jelölte múzsa kategóriában a műsorvezetőt. Tovább olvasom