Délmagyar logó

2017. 03. 26. vasárnap - Emánuel 4°C | 11°C Még több cikk.

Újabb számok kerültek ki a netre Madonna megjelenés előtt álló albumáról

A Billboard című amerikai szaklap szerint a Rebel Heart című album dalai közül újabb 14 vált letölthetővé, köztük egy Pharrell Williamsszel közös szám, a Happy.
A Madonna megjelenés előtt álló albumán szereplő újabb lehetséges dalok demováltozatai kerültek ki illegálisan az internetre.

A Billboard című amerikai szaklap szerint a Rebel Heart című album dalai közül újabb 14 vált letölthetővé, köztük egy Pharrell Williamsszel közös szám, a Happy.

Az 59 éves amerikai énekesnő 2015. március 15-re tervezte új albumának megjelentetését, ám már a múlt héten kikerült a világhálóra 13 félkész dal. A demók kiszivárogtatására válaszul Madonna törvényesen is (pénzért) letölthetővé tett az iTuners webáruházban hat, már befejezett számot, hogy úgymond rajongói ne az interneten keringő befejezetlen, hanem a már kész zeneszámokat hallják. A legálisan publikált dalok egy csapásra az iTunes slágerlisták élére kerültek 36 országban.

A múlt heti indiszkréció kihozta sodrából az énekesnőt, aki "művészi megerőszakolásnak", "a terrorizmus egyik formájának" nevezte első haragjában a kiszivárogtatást egy később törölt posztján a közösségi médiában.

Madonna nem is érti, hogyan kerültek ki a demók, hiszen internetkapcsolattal nem rendelkező számítógépeken tárolják a zenei anyagot.

A szupersztár egyelőre magába fojtja az újabb kiszivárogtatással kapcsolatos érzelmeit.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csoda: metrón szült egy nő karácsony első napján

A helyi közlekedési vállalat (SEPTA) metrórendőrségét azután riasztották, hogy az asszonynak elfolyt… Tovább olvasom