Délmagyar logó

2016. 09. 28. szerda - Vencel 9°C | 22°C

˝A Színek Birodalmában jártam˝

Sarusi István olvasó-tudósítónk őszi kirándulásra buzdít minden természetet szerető embert.
"Őszintén szólva az a típusú ember vagyok, akinek egy egyszerű indok is elegendő ahhoz, hogy felkerekedjen és nekivágjon a természetnek. Teszem ezt ha esik, ha fúj..." - írta Sarusi István olvasó-tudósítónk.

"Az ősz több, mint kellő indok, az, hogy miért, úgy gondolom, különösebb magyarázatra nem szorul. Fényképezőgéppel felvértezve indulok általában a felfedezésnek: kíváncsian mit tartogat vajon Földanyánk számomra!?

A Színek Birodalmában jártam. Fotó: Olvasó-tudósító
"A Színek Birodalmában jártam".
Fotó: Olvasó-tudósító

Legutóbb is ilyen céllal kerekedtem fel, s egy olyan világba jutottam, ahol különleges hangulat fogadott: a Színek Birodalmába. Az őszi erdő, a színek országa, ahova a vízum pusztán csak a természet szeretete, semmi több! Aki szeret fotózni, annak még egy képrögzítő eszköz is biztosan a "poggyászába" kerül, mielőtt felkerekedne az "utazásra".

Az őszi színek órákra marasztalnak eme különös birodalomban. Nem is győzök rácsodálkozni sokszor, mivel is örvendeztet meg a természet ilyenkor.

Csak javasolni tudom, aki kicsit is szeretne kiszakadni a hétköznapi rohanásból, keresse fel a Színek Birodalmát, egy közeli őszi erdőt, és hagyja, hogy a nyomasztó érzései, problémái tovaszálljanak! Kirándulásra fel!"
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Te is állsz néha... Kézifék nélkül a Tescónál

Nem véletlenül van ott! Tessék behúzni! Vagy legalább sebességben hagyni a járművet, különben ez történik. Tovább olvasom