ArtStab

2011.03.01. 14:42

ÁdáMake előadás

Az ÁdáMake c. előadásunkat márciusban láthatjátok utoljára! Időpont: 2011 március 7, 20:00 Helyszín: Pinceszínház, Szeged Dugonics tér 2. udvar Műfaj: abszurd vígjáték

A városban lakik egy család, amely elég visszataszító ahhoz, hogy már-már az is visszataszítónak tűnik, hogy becsöngessünk hozzájuk. Furák a szokásaik, legalábbis amit hallunk felőlük, és persze amit látunk belőlük. Feketében járnak, sose másba csak feketébe!! Az apuka, nagyon gazdag, biztos megengedheti magának a különcködést. Ádámék azonban nem gonoszak. Annyi az egész, hogy Ádámék a 0001-es házszám alatt laknak egy temető és egy mocsár mellett, egy komor udvarházban. Ejnye, hát mégiscsak kíváncsi arra, hogy igazak-e a pletykák, hogy mik zajlanak-e falak mögött?! Hát jöjjön, járjon maga is utána!!! RETTENETESEN várjuk.!!!! Ebben az előadásban van egy adott dolog, egy morbid család, rengeteg humorizálási lehetőséget adva, de van benne egy olyan lehetőség is, amivel lehet valami érdekesebbet, lehet mondani, esetleg üzenni.


Írta az Addams Family történet ötletéből: Bitter Csilla és Varga Norbert
Rendezte: Varga Norbert Ádámake fényképek

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!