Szponzorált tartalom

2022.06.11. 08:00

A Sárrét gyöngye vár Füzesgyarmaton!

A régió legszebb strandja a füzesgyarmati Kastélypark Fürdő, amely különböző hőfokú és vízösszetételű medencéivel kellemes pihenést, szórakozást, regenerálódást nyújt a strandkedvelőknek és a gyógyulni vágyóknak egyaránt. A füzesgyarmati az a fürdő, „Ahol a nap is megáll pihenni” – a szlogen szerint mindenképpen.

A füzesgyarmati Kastélypark Fürdő több mint ötvenéves múltra tekint vissza, az egykori kastélypark jellegét megőrizve közel kéthektáros területen épült meg 1969-ben. Számos medence áll a vendégek rendelkezésre. Az úszó- és a tanmedence, valamint a gyermekpancsoló augusztus 31-ig számít a strandolni vágyókra. A gyógyvizes medencék egész évben üzemelnek, a két kültéri vize 37–40, a fedett élménymedencéé 36 fokos. A termálmedencéket a nagy ásványianyag-tartalmú, Sárrét gyöngye névre keresztelt gyógyvízzel töltötték fel, amely kiváló többféle probléma kezelésére: idegrendszeri betegségekre, emésztőrendszeri és anyagcsere-betegségekre, mozgásszervi betegségekre – akár baleset utáni, műtétet követő kezelésekre –, nőgyógyászati és urológiai betegségekre. Szolgáltatásként finn és infraszauna, illetve masszázs szintén igénybe vehető.

A parkosított fürdőben sok zöldterületen és árnyat adó fák alatt kapcsolódhatnak ki az érdeklődők, több öltözőkabin és értékmegőrző áll a rendelkezésükre. A sportoláshoz röplabda- és kosárlabdapálya, valamint pingpongasztal vehető igénybe. A strand közelében is számtalan vendéglátóhely működik. A családok és a baráti társaságok kedvelt foglalatosságához, a szalonnasütéshez és a bográcsozáshoz szintén biztosított a tűzrakó hely, illetve egy filagória asztalokkal és padokkal.

Számos szálláslehetőség kínálkozik a Kastélypark Fürdő területén. A 38 férőhelyes motelben 2–4 ágyas, zuhanyzós, társalgóval és felszerelt konyhával ellátott szobák, a szintén 38 férőhelyes panzióban pedig 3–4 ágyas, teakonyhás szobák várják a vendégeket. Emellett a stranddal szomszédos, 1,2 hektáros területen egy 110 parcellás kemping működik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!