Bulvár, celeb

2010.03.27. 12:17

Vér folyt! Összeverekedett a TV2 két sztárja

Cseke Katinka nemrég orvosi vizsgálaton járt, ahol rossz hírt közöltek vele. Ő pedig őszinteségi rohamot kapott, mert úgy érezte: megérintette a halál szele.

Cseke Katinka döbbenetes hírt közölt a Frizbi Hajdú Péterrel című műsor felvételén. Nemrég polipot fedeztek fel a színésznő méhében - miután az orvos megmondta neki a rossz hírt, benne csak annyi maradt meg: "daganat". Úgy érezte, megérintette a halál szele, felkészült a legrosszabbra is. Megijedt, és ennek hatására még a volt férjét is felhívta, hogy bocsánatot kérjen és elmondja neki, mennyire szerette.

Később kiderült, csupán egy tízperces rutinműtétről van szó, ekkor már valahol megbánta őszinteségi rohamát. Katinkának a pajzsmirigyével is voltak problémák: csak gyógyszeres kezelés után sikerült az értéket lejjebb vinnie, a normális ugyanis 0,5 és 4 között van. A színésznő szerint orvosa azt mondta neki: örüljön, hogy egyáltalán még életben van, menjen el a templomba és imádkozzon!

Katinka Hajdú Péternek azt is elárulta: Liptai Claudia osztálytársa volt a színművészeti főiskolán, ahol egyszer egy verekedős jelenet hevében még a vérük is eleredt - adta hírül a Napi Ász.

Címkék#TV2#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!