Bulvár, celeb

2012.02.28. 11:37

Rendezheti adósságait VV Attila

Szinte szó szerint a pokolból a mennybe jutott VV Attila. A ValóVilág 5. győztesének a lehető legjobbkor hullott ölébe a közel ötvenmilliós nyeremény - írta a Blikk.

Munkatársunktól

Közel 2 millió forint tartozást halmozott fel a VV előtt az idei győztes, Attila. A ValóVilágnak köszönhetően azonban nemcsak kilátástalan anyagi helyzete oldódik meg, de a reménytelenül magányos éveknek is vége – írja a Blikk.

– Talán ez nem kielégítő válasz, de én csupán arra vágyom, hogy normális életet élhessek. És a lakás, a kocsi, a pénz most biztosítja számomra ezt. Vannak adósságaim, amit minél előbb szeretnék rendezni, de ahogy azt már többször mondtam, bízom abban, hogy találok valakit, akivel ezt megoszthatom. A gyerekvállalásra egyelőre nem vagyok felkészülve, de 33 évesen már nem vágyom arra, hogy a következő éveket végig csajozzam. Egyelőre nem tapasztaltam, hogy rajonganának értem a nők, de ha így is van, nem fogom habzsolni az életet. Nyilván kihasználok egy-két kínálkozó alkalmat, de inkább azt szeretném, hogy minden reggel ugyanaz mellett ébredhessek fel – nyilatkozta a Blikknek Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!