Bulvár, celeb

2012.11.06. 11:10

Stohl András a VV6-tal térne vissza a képernyőre

Visszatér az RTL Klub képernyőjére Stohl András, mégpedig nem kisebb produkció műsorvezetőjeként, mint a ValóVilág. A Bors szerint a népszerű valóságshow hatodik szériájában akár a VV5 nyertese, Knap Attila is szerepet kaphat.

munkatársunktól

Már akkor sejteni lehetett, hogy Stohl András hamarosan visszatér, amikor néhány hete újra feltűnt az X-Faktor sztárvendégeként. Az RTL Klub székházában már nyílt titok, hogy a népszerű valóságshow a börtönből tavasszal szabadult népszerű színész-műsorvezetővel indul újra.

"A folyosókon azt beszélik, hogy a műsorkészítőket már értesítették az esetleges kezdésről" - mondta el a Borsnak a csatorna egyik dolgozója. "Arról is pletykálnak, hogy Knap Attila, a ValóVilág ötödik szériájának nyertese is szerepet kaphat az új évadban. Egyértelmű: mozgolódás van a műsor körül." Már tavasszal tudni lehetett, hogy lesz folytatás, hiszen Dirk Gerkens, a csatorna vezérigazgatója akkor így nyilatkozott: "A VV5 jelenlegi nézettségi adatainak köszönhetően a ValóVilág 6-ot is el fogja indítani a csatorna." Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója azonban még nem erősítette meg a hírt, csupán annyit mondott, hogy nem zárja ki azt, hogy elindul a ValóVilág 6. szériája.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!