Bulvár, celeb

2014.01.21. 17:15

VV Alexa anyja szégyenében elköltözik a lányától

VV Alexa édesanyja képtelen feldolgozni, hogy lánya leszbi jelenetben illegeti magát.

borsonline.hu

Nem tudni, volt-e stratégiája Alexának, de ha volt, nem jött be. Az utolsó helyen kullog a ValóVilág szimpátiaszavazásán, ami nem is csoda, mivel mostanáig annyit tudtak meg róla a nézők, hogy nyerítve vihog, és nem idegenkedik a leszbikus csóktól - írja a borsonline.hu. A nézők könyörtelenül büntettek, nem voksolnak rá a telefonos applikáción, a lány hétfőn reggel 2,73 százalékkal a tizenegyedik helyen állt. Valószínűleg ő is érzi, hogy számára valóban a lét a tét, ezért egyre közönségesebben viselkedik.

– Sokkoló a lányom viselkedése. Bár az utolsó pillanatig mindenben mellette állok az életben, most a saját érdekében mégis azt kívánom, hogy essen ki – mondta Alexa anyukája, Ica a Bors kérdésére. – Legmerészebb álmomban sem gondoltam volna, hogy ezt fogom látni a tévében.

- Ha kijött a Villából, mindent meg szeretnék vele beszélni, de már most biztos, hogy a játék nem csak az ő életét változtatja meg gyökeresen, hanem az egész családét is - mondta Ica. - Én a párommal már pakolok, eddig egy fedél alatt éltünk Alexával, de ha hazajön, már nem így lesz. Elköltözünk tőle – közölte lemondóan az édesanya.

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!