Bulvár, celeb

2017.05.29. 16:33

Ez a két műsor vitte a prímet a múlt héten az RTL Klubon

A 21. heti nézettségi versenyt is az RTL Magyarország nyerte.

Az Éjjel-Nappal Budapest és a Barátok közt volt a két legnézettebb műsor a 21. héten az RTL Klubon, a 18-49 évesek körében. A 21. heti nézettségi versenyt is az RTL Magyarország nyerte: csoportszinten 8,8 százalékponttal vezetett a TV2 csoporttal szemben a kereskedelmi célcsoportban, főműsoridőben.*

Az Éjjel-Nappal Budapest volt a legnézettebb műsor a 21. héten az RTL Klubon, a kereskedelmi célcsoportban. A vezető kereskedelmi csatorna saját gyártású napi sorozata a nézettségi toplista második, harmadik, negyedik, nyolcadik és tizenegyedik helyét szerezte meg és átlagosan 18,5 százalékos közönségarányt produkált a 18-49 évesek körében.

Az RTL Klub másik nagysikerű, saját gyártású napi sorozata, a Barátok közt pedig a nézettségi rangsor ötödik, hatodik, hetedik, kilencedik és tizenharmadik helyét tudhatta magáénak és 16,5 százalékos átlagos heti közönségarányt ért el a kereskedelmi célcsoportban.

Továbbra és népszerű a Sebestyén Balázs vezette 1 perc és nyersz! című vetélkedő a 18-49 éves nézők körében, hiszen az összes múlt heti epizódja felkerült a legnézettebb műsorok top50-es listájára.

Természetesen a 21. héten is az RTL Klub Híradója volt a legnézettebb hírműsor a kereskedelmi célcsoportban. Átlagosan 18,8 százalékos közönségarányt ért el a 18-49 éves korosztály körében, szemben a Tényekkel, ami ugyanebben a célcsoportban 16,3 százalékos nézettséget tudott produkálni.

Csoportszinten 8,8 százalékpontos volt a különbség a múlt héten az RTL Magyarország és a TV2 csoport csatornáinak nézettsége között a kereskedelmi célcsoportban, főműsoridőben. Az RTL Magyarországhoz tartozó csatornák átlagos, 21. heti főműsoridős Live+As Live közönségaránya a 18-49-es korosztály körében ugyanis 31 százalék volt, míg a TV2 Csoport 22,2 százalékot ért el. Az RTL Klub főműsoridőben a kereskedelmi célcsoport körében idén eddig 133 estét nyert meg, míg a TV2 tizenegyet.

Címkék#RTL Klub

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!