Bulvár, celeb

2017.08.15. 13:00

Az RTL Klub műsorában bukkanhat fel Cicciolina

Úgy tudni, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshow egyik szereplőjének szemelték ki.

Villámlátogatásra érkezett Budapestre Staller Ilona, vagy ahogy a világ megismerte, Cicciolina. A Bors úgy tudja, ő lehet a Celeb vagyok, ments ki innen! című show egyik szereplője. 


Sokak számára is­merős alak bukkant fel hétfőn kora délután a Liszt Ferenc repülőtéren: az egykori pornósztár, Staller Ilona érkezett haza egy menetrendszerű, fapados járattal, a Bors munkatársai itt találkoztak vele.


A lap iInformációi szerint az RTL Klub producerei hívták, mert az ősszel képernyőre kerülő, Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshow egyik szereplőjének szemelték ki. Úgy tudják, Ilonának tetszik az ötlet, a felek ma ülnek le a tárgyalóasztalhoz, és valószínűleg meg is állapodnak.

 

Kép forrása: Bors / Zsolnai Péter

Kép forrása: Bors / Zsolnai Péter

Amikor Cicciolina kilépett a reptéri váróterem ajtaján, megörült munkatársunknak, de amikor a lehetséges szerepléséről kérdeztük, kikerekedett a szeme.


Erről nem szeretnék beszélni – közölte mosolyogva, majd azonnal másik mederbe terelte a beszélgetést. – Villámlátogatásra jöttem, van egy-két elintéznivalóm, de szerdán már Rómában leszek. Most született öt kiscicám, és mivel az anyjuknak nincs teje, én szoptatom őket kis cumis üvegből. Összesen már nyolc cicám van – adott ma­gyarázatot arra, miért kell hamar visszasietnie.


A közelmúltban Ilona azzal került a címlapokra, hogy Olaszországban jelentős adótartozást halmozott fel. A kortalan szexszimbólum ezt nem cáfolta, sőt azt sem titkolta, mekkora összeget kellene befizetnie.


Százezer euróról van szó. Az mennyi is magyar pénzben?


Amikor közöltük, hogy csaknem harmincmillió forint, nagyot sóhajtott: – Ez van…


Ilonának tehát jól jönne az RTL Klub gázsija, és valószínűleg a magyar nézők sem bánnák, ha megismernék egyik leghíresebb honleányunk igazi arcát. Mint megtudták, Cicciolina jelenleg szingli, és nem is keres férfit maga mellé, de ki tudja, talán épp a dzsungelben találja meg az igazit.

Címkék#RTL Klub

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!