Bulvár, celeb

2019.03.30. 11:36

Két évad után elköszön Tóth János

Tóth János életét és az őt megformáló Mucsi Zoltán parádés játékát kétszer 52 részen keresztül követhették a nézők a Duna és a Duna World csatornán.

Munkatársunktól

Két évad után elköszönt Tóth János a Duna csatorna nézőitől.


Tóth János életét és az őt megformáló Mucsi Zoltán színművész parádés játékát két évadon keresztül követhették a nézők a Duna és a Duna World csatornán. A kétszer 52 részes, két éven át tartó szituációs komédiasorozatban kiváló színészek szerepeltek, így a főszereplő Mucsi Zoltán mellett többek között Bozó Andrea, Csémy Balázs, Gáspár Sándor, Cserna Antal és Pogány Judit is alakításával színesítette a vígjáték-sorozatot.


Tóth János karaktere a Duna Televízió műsorán korábban vetített Munkaügyekből nőtte ki magát, bár a két sorozatot csak a főszereplő és a szereplők személye köti össze. A 2017. március 9-től vetített sorozat története szerint az előítéletes és nyers stílusáról ismert Tóth János viszontagságos élethelyzetbe került és kénytelen volt összeköltözni egyetemista unokaöccsével, akivel együtt indult el a felnőtté válás rögös útján és együtt néztek szembe az agglegényélet eléjük gördülő akadályaival. A munkavállalás izgalmai, a sikerorientáltság, a pénz hajhászása és a nagy szerelem megtalálása volt legáhítottabb céljuk, de helyzetükön nem könnyített a felbukkanó takarítónő és az ő sajátos stílusú, lobbanékony lánya (Rujder Vivien), illetve az erkölcsösségében megkérdőjelezhető pszichológus-vállalkozó (Szabó Simon) sem. A sorozat mások mellett olyan témaköröket boncolgatott, mint a hedonizmus, az egészség, a marketing, az egzisztencia, a reklamáció, a személyzeti ügyek, a társas magány, a placebo, a gyermekfelügyelet, vagy az esküvő kérdése. A sztárparádét felvonultató, a szereplők karakterfejlődését izgalmas módon ábrázoló, meglepő fordulatokban és szürreális párbeszédekben gazdag sorozat méltó helyet foglalt el a hazai szórakoztatás piacán az elmúlt két évben.


Az utolsó részt március 30-án, szombaton 22.55-től ismétli a Duna World, a teljes második évad pedig visszanézhető a www.mediaklikk.hu oldalon.

Címkék#mtva

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!