Bulvár, celeb

2008.12.10. 08:28

A hatóságok is vizsgálják a megasztáros sms-eket

Tovább dagad a Megasztár sms balhéja! A TV2 miközben egy héten át és a műsor alatt is folyamatosan buzdította a nézőket a szavazásra, arról nem tájékoztatta a rajongókat, hogy első körben nem az ő szavazatuk, hanem a négytagú zsűri döntése számít.

Delmagyar.hu

A pár héttel ezelőtti be nem érkezett SMS-ek miatti felháborodás után most a feleslegesen elküldött SMS-ek okoznak tömeges felháborodást.

A Gazdasági Versenyhivatal szóvivője, Mihálovits András a velvetnek megerősítette: vizsgálatot indítanak az ügyben, hiszen felmerül a megtévesztés gyanúja.

– Egyeztettünk a Fogyasztóvédelmi Hatósággal, és ugyan magánszemélytől panasz hozzánk még nem érkezett, fontolgatjuk a fellépést. Ez nem jelent elmarasztalást, de vizsgálatot indítunk az ügyben – jelentette ki a szóvivő.

A nézők hiába szavaztak egész héten, első körben a zsűri döntött a továbbjutókról

A nézők hiába szavaztak egész héten, első körben a zsűri döntött a továbbjutókról
Természetesen a TV2 véleményére is kíváncsiak voltunk, de Magyar Rita, a csatorna illetékese szűkszavúan csak annyit mondott, hogy amennyiben valóban indul vizsgálat, segítik a hatóság munkáját.

Címkék#megasztár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!