Hallgassa élőben!
Fotó: Shutterstock

„Évekig terveztem ezt” – öngyilkos lett a 14 éves lány, titkos naplójában írt a borzalmakról

Végső elkeseredésében úgy döntött a lány, hogy vonat elé ugrik. Titkos naplójában írta le, hogy miért döntött így.

A 14 éves Uma Gupta titkos naplót vezetett a gimnáziumában töltött idejéről, amelyben részletesen bemutatta az iskolában elszenvedett zaklatásokat. A tinédzser lány öngyilkos lett: vonat elé lépett, miután már nem bírta lelkileg a zaklatásokat.

Uma feldúltan hagyta el egy barátjának buliját még tavaly azzal, hogy meg akarja magát ölni, majd elsétált a pályaudvarra. A barátainak azt mondta, a szülei mennek majd érte, helyette a vasútállomáson éjjel elgázolta egy vonat.

Összetört családja fedezte fel a titkos naplót, amelyben az iskolában történt zaklatásairól mesélt. Több oldalon keresztül írt arról, hogy mennyire boldogtalan és szeretne meghalni.

„Ne legyetek idegesek. Nem vagyok boldog és ez nem is fog megváltozni. Csak képzeljétek el, hogy sosem voltam itt. Szeretem a családomat és a barátaimat. Évekig terveztem ezt”

– olvasható az egyik naplóbejegyzésben.

A család szerint a lányon nem látszottak a problémái, könnyen szerzett barátokat, és úgy tűnt, szeret élni. Állítólag a buliban hirtelen változott meg a hangulata, és zokogni kezdett a fürdőszobában. Az iskola igazgatója tagadja, hogy bármilyen iskolai zaklatást jelentettek volna neki – írja a Daily Star alapján a Ripost.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Borítókép: illusztráció

Hozzászólások

Zsinórban hat nyert meccsnél jár a Kosársuli
Remek formában játszik az elmúlt hetekben a Vásárhelyi Kosársuli, amely egymás után hat mérkőzést nyert meg a férfi kosárlabda NB I./B Zöld csoportjában. A csapatnál igyekeznek a földön maradni, hiszen kemény kihívások várnak még rájuk.
Elhunyt Tóth Ferenc
73 éves korában elhunyt Tóth Ferenc, a Szőregi Rákóczi, a Szegedi VSE, a szegedi Kossuth SE és a Szegedi AK egykori labdarúgója.
Tematikus véradás a Bohócdoktorok ajánlásával
Rendhayó véradási akciót szervez a Karitáció Alapítvány március 8-án a nemzetközi nőnap alkalmából. Az eseményen meglepetéssel készülnek a véradóknak.
Nőstény a Berlini Állatkert kéthetes gorillabébije
A nőstények számának növekedése előnyt jelent a veszélyeztetett faj fennmaradása szempontjából.
A Twitternek elege lett a félrevezető butaságokból
A közösségi óriás közölte, hogy elkezdte figyelni az oltással kapcsolatos téves információk megjelenését a közösségi portálon.
Ezek nem folyó ügyek
Régi ígéret volt, hogy a Széchenyi téri nagyposta épületében állandó illemhelyet hoz létre a város, de előrelépés évek óta nem történt. A Zöld város projektben viszont a Belvárosi híd alatt egyedi, mobil rendszerű nyilvános vécéket alakítanak ki.