Bulvár, celeb

2015.03.16. 13:15

Különleges együttes képviseli Örményországot az Eurovízión

A Genealogy nevű együttes a Don't Deny című dallal próbál meg bejutni a döntőbe.

Minden kontinensről egy-egy örmény gyökerű énekesből álló különleges formáció képviseli Örményországot a 60. Eurovíziós Dalfesztiválon májusban Bécsben.

A Genealogy című együttes a Don't Deny című dallal próbál meg bejutni a döntőbe, ami egy kivételével minden alkalommal sikerült az örmény részvétel eddigi rövid történetében.

A Bécsben fellépő énekegyüttes az amerikai Tamar Kaprelianból, az etiópiai Vah Tilbianból, a francia Essai Altounianból, a japán Stephanie Topalianból, az ausztrál Mary-Jean O'Dohertyből és az örmény Inga Arsakjánból áll.

Genealogy - Don't Deny
A társulat egyetlen örményországi tagja már szerepelt a fesztiválon, az Ingából és Anus nevű nővéréből álló lányduó 2009-ben a tizedik helyet szerezte meg. A két énekesnő azóta több albumot is kiadott és jelentős sikereket ért el hazájában.

Az együttes tagjai más-más hangszínben és stílusban adják elő a romantikus balladaként kezdődő, de egyre inkább pop-rock crossoverré váló dalt, amelynek zenéjét Armen Martiroszján, szövegét pedig Inna Mkrcsján írta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!