Hallgassa élőben!

demonstráció

11 hónapja
– Elég volt abból, hogy nem független és a szegedi önkormányzattal erősen összeférhetetlen szegedi bíróság különböző személyeket, szervezeteket, társaságokat vegzáljon. – jelentette be Szabó Bálint független önkormányzati képviselő.
2 éve
Munkatársunktól
Makó - Nem okozott fennakadást a közlekedésben, hogy szombaton délelőtt forgalomlassító megmozdulást tartottak a 43-as főútvonal makói szakaszán, a Szegedi utcában.
2 éve
A jobb oktatásért rendeztek demonstrációt csütörtökön a fővárosban a Diákvagyok mozgalom szervezésében. A felszólalók egyebek mellett azt hangsúlyozták, változásra van szükség, és sürgették, hogy az oktatással kapcsolatos döntésekből ne hagyják ki az érintetteket, vagyis a diákokat.
3 éve
Demonstrálnak a diákok jövő hét pénteken az oktatás modernizálásáért. Eddig 9 ezren jelezték a Facebookon, hogy aznap nem mennek iskolába, délután pedig ott lesznek a Parlament előtti tüntetésen.
Szijjártó: az amerikai világvállalatok bizalma töretlen a magyar gazdaságban és a válságkezelésben
Míg a nagyvállalatok a világ más országaiban leépítenek, addig nálunk beruháznak és fejlesztenek – közölte a külügyminiszter.
A skótok és az angolok itták le magukat a leggyakrabban 2019-ben
Magyarország a 24. helyre került.
Több mint 80 ezer fogyasztó maradt áram nélkül Lengyelországban
A havazás miatt keletkezett útakadályok miatt a tűzoltókat egy nap alatt csaknem hétszáz alkalommal riasztották.
Hallgat a baloldali sajtó a gyöngyösi polgármester oltási botrányáról
Eddig egyetlen baloldali hírportál sem számolt be az esetről.
Túlélte a koronavírust a 105 éves Magdus néni
Lassan egy éve hangoztatják a világ virológusai, hogy a koronavírus az idősekre a legveszélyesebb. Az encsi idősotthonban élő 105 éves Magdus néni rácáfolt erre, köhintés nélkül küzdötte le a betegséget.
Baloldali exorvosok valahogy az elsők között kapják meg a koronavírus-oltást
Nem csak a gyöngyösi DK-s polgármester jutott soron kívül vakcinához.