demonstráció

1 éve
Munkatársunktól
Makó - Nem okozott fennakadást a közlekedésben, hogy szombaton délelőtt forgalomlassító megmozdulást tartottak a 43-as főútvonal makói szakaszán, a Szegedi utcában.
1 éve
A jobb oktatásért rendeztek demonstrációt csütörtökön a fővárosban a Diákvagyok mozgalom szervezésében. A felszólalók egyebek mellett azt hangsúlyozták, változásra van szükség, és sürgették, hogy az oktatással kapcsolatos döntésekből ne hagyják ki az érintetteket, vagyis a diákokat.
2 éve
Demonstrálnak a diákok jövő hét pénteken az oktatás modernizálásáért. Eddig 9 ezren jelezték a Facebookon, hogy aznap nem mennek iskolába, délután pedig ott lesznek a Parlament előtti tüntetésen.
2 éve
Kovács Erika
Mindszent - Körülbelül 20-25 mindszenti lakos tiltakozott csendesen, gyertyagyújtással péntek délután az ellen, hogy az év utolsó napján bezár az OTP helyi fiókja. A főszervező azt mondta, ez egy koporsószeg Mindszent városi rangjának.
szponzorált tartalom
Új műsorral jelentkezik Várkonyi Andrea
Pucér munkások fürdőztek
Csodakútból csodavíz: 1927-ben tört fel a gőzfürdő előtti fúrásnál az 58 fokos gyógyvíz, amit ma Anna-víz néven ismerünk.
Táskaírógépet ajándékoztak a polgármesternek
Néhány évvel ezelőtt a raktárból hozták fel azt a tíz írógépet és két számológépet, amely most is ki van állítva a forráskúti polgármesteri hivatalban.
Jessie J és Channing Tatum együtt ül a szerelemfelhőn (videó)
Bár decemberben szakítottak, az új évben úgy tűnik, már minden megint rózsaszín.
Zöldek hátráltatják az első európai Tesla-gyár építését
A Zöld Liga bírálja a fenyők kivágását és félti a helyi hangyakolóniákat és denevéreket.
Hatalmas lépés lenne a háromgyermekes anyák szja-mentessége
A Fiatal Családosok Klubjának elnöke bízik abban, hogy a következő években a kormány előteremti erre a fedezetet.
Két szegedi nőt is átvertek az unokázós csalók
Egy időben három városból összesen hat férfit állítottak elő, akik Budapest mellett hét megyében, köztük Csongrádban követhettek el bűncselekményeket.