diákolimpia

6 hónapja
Hajó Edina
A lányoknak rendezett kijevi matekolimpián a csapat legfiatalabb tagjaként remekül szerepelt a szegedi Hámori Janka. A Radnóti-gimnázium tizedikes diákja szeret versenyezni, a nemzetközi viadal miatt két hazai megmérettetés döntőjét volt kénytelen lemondani.
6 hónapja
Népes mezőny gyűlt össze az idei országos sakkcsapat diákolimpián, ahol 6 kategóriában 143 iskola együttese mérte össze tudását - számolt be Szűcs György kommunikációs elnök.
8 hónapja
Kiss Anna
Csengele - Lantos Istvánt a megye legeredményesebb testnevelő pedagógusának választották a napokban. Azt mondja, álmodni sem mert ilyen elismerésről, de ez nemcsak az ő érdeme: komoly pedagógusi összefogás áll a siker mögött.
8 hónapja
Süli Róbert
Mától egészen vasárnapig Szeged lesz a kézilabda fővárosa. A Csongrád megyei településen rendezik meg az országos kézilabda diákolimpiai döntőt, az V-VI. korcsoportban nyolc leány- és nyolc fiúcsapat csatázik az elsőségért.
1 éve
Munkatársunktól
Atlétikában, labdarúgásban és kézilabdában mérték össze tudásukat a kétszáznál kevesebb diákot oktató általános iskolák tanulói és a hátrányos helyzetű települések intézményeinek diákjai a Kisiskolák Sportversenye Diákolimpia döntőjén Szombathelyen.
1 éve
Szabó Imre
Makó adott otthont a hétvégén a tanulásban akadályozott diákok kispályás labdarúgó-diákolimpiája országos döntőjének. A vendéglátók derekasan állták a sarat az erős mezőnyben - a csapat egyik tagja egy különdíjat is elhozott.