diákolimpia

10 hónapja
Hajó Edina
A lányoknak rendezett kijevi matekolimpián a csapat legfiatalabb tagjaként remekül szerepelt a szegedi Hámori Janka. A Radnóti-gimnázium tizedikes diákja szeret versenyezni, a nemzetközi viadal miatt két hazai megmérettetés döntőjét volt kénytelen lemondani.
10 hónapja
Népes mezőny gyűlt össze az idei országos sakkcsapat diákolimpián, ahol 6 kategóriában 143 iskola együttese mérte össze tudását - számolt be Szűcs György kommunikációs elnök.
1 éve
Kiss Anna
Csengele - Lantos Istvánt a megye legeredményesebb testnevelő pedagógusának választották a napokban. Azt mondja, álmodni sem mert ilyen elismerésről, de ez nemcsak az ő érdeme: komoly pedagógusi összefogás áll a siker mögött.
1 éve
Süli Róbert
Mától egészen vasárnapig Szeged lesz a kézilabda fővárosa. A Csongrád megyei településen rendezik meg az országos kézilabda diákolimpiai döntőt, az V-VI. korcsoportban nyolc leány- és nyolc fiúcsapat csatázik az elsőségért.
1 éve
Munkatársunktól
Atlétikában, labdarúgásban és kézilabdában mérték össze tudásukat a kétszáznál kevesebb diákot oktató általános iskolák tanulói és a hátrányos helyzetű települések intézményeinek diákjai a Kisiskolák Sportversenye Diákolimpia döntőjén Szombathelyen.
Megérkeztek a Golf sportmodelljei
Alapáron 17 colos felniket kapnak, extraként 18 vagy 19 colos darabok is elérhetőek.
A Volánbusz soron kívüli higiéniai intézkedéseket vezet be
Így védi utasait és munkavállalóit.
A kardozók német világkupáját is törölték a járvány miatt
Németországban sem rendezik meg a jövő hétvégére kiírt, Padovából Tauberbischofsheimbe áthelyezett férfi kard világkupa-versenyt.
Duplán bukik, aki otthon tartja a pénzét
Már évi kétszázalékos kamat mellett is érdemesebb befektetni a megtakarításokat.
Középkori sírkamrára bukkantak a türjei templom padlója alatt
Több száz évig senki nem sejtette, mit rejt az Árpád-kori templom főhajója.
Hazai pályán javíthat a Fradi
A mezőkövesdi vereséggel egy hosszú sorozata szakadt meg a címvédőnek.