edzőtábor

3 hónapja
Munkatársunktól
A vakáció minden hetére jut legalább két ingyenes tábor Bakson. Különböző pályázatoknak és programoknak köszönhetően az itteni szülőknek nincs gondjuk a nyári gyerekfelügyeletre, sok család ráadásul ennek köszönhetően tudja csak a kicsiket kirándulásra küldeni.
9 hónapja
Munkatársunktól
A magyar úszóválogatott thaiföldi edzőtáborában ezúttal is ott van Olasz Anna, a Haász SZUE olimpikonja, aki olyan nevekkel dolgozik együtt a hagyományos helyszínen, mint az olimpiai bronzérmes Kapás Boglárka vagy az Európa-bajnok Rasovszky Kristóf.
1 éve
Munkatársunktól
Ebben az évben már a második honvédelmi tábort rendezték Szentesen, a Magyar Honvédség 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki ezrednél.
1 éve
Munkatársunktól
A magyar úszóválogatott thaiföldi edzőtábora után a Haász SZUE újra külföldön készül, ezúttal a bulgáriai belmekeni sportközpontban.
1 éve
Munkatársunktól
Második felkészülési mérkőzését is lejátszotta a törökországi Sidében edzőtáborozó NB II-es labdarúgócsapat, a Szeged 2011-Grosics Akadémia. Goran Kopunovics együttese ezúttal az orosz második ligás FC Sibir Novoszibirszk ellen lépett pályára.