A húsvéti ebéd igen gazdag és változatos, de a lényeg mégiscsak a sonka. Adunk néhány tippet, hogy az ünnepi menü sztárja a lehető legjobban sikerüljön.
A húsvéti és úgy általában a jó sonka titka, hogy ki kell vele várni az időt – vélekedett Száraz Ferdinánd. A domaszéki okleveles hentes- és mészárosmester a koronavírus miatt már az ünnep előtt két héttel eladta minden sonkáját.
Algyő, Szeged - Nincs komoly kultúrája Magyarországon a sonkafogyasztásnak, ezért is sok a gyenge minőségű termék - mondja a többszörös sonkakirály, az algyői Kothencz Tibor. A húsfeldolgozó kistermelő szerint az ár mellett a szín az árulkodó.
Csongrád megye - A húsvét előtti ünnepi bevásárlásról vártuk olvasóink kérdéseit, a fogyasztóvédelmi szakértők válaszaiból kiderült, nem minden nyúl csoki, ami annak látszik, valamint kettős árfeltüntetésnél a kisebbet kell felszámítania az üzletnek. Köve
Itt az ideje a húsvéti bevásárlásnak: sonka, tojás, kalács, torma és a többi. Kérdés, ki mennyit szán a tavasz legnagyobb ünnepére. Összeállítottunk két kosarat - egyet olcsó, egyet pedig exkluzív termékekből.