képviselőtestület

5 hónapja
Az előzetes igényfelméréseket és a közművesítettséget figyelembe véve három helyen épülhet kétfejes töltőoszlop, derült ki a csütörtöki testületi ülésen.
5 hónapja
A pozíciót a cég korábbi vezetője, Szabóné Fábián Mária lemondása miatt kellett megpályáztatni - de nem csak erről döntöttek a csongrádi képviselő-testületi ülésen.
7 hónapja
Csongrád - Csaknem ötmilliárd forintból gazdálkodik idén a csongrádi önkormányzat. A testület a 2019-es költségvetés elfogadása mellett arról is döntött, hogy kishajókikötőt üzemeltetnek majd a Tiszán, illetve zárt ülésen megbízott ügyvezetőt választottak a lemondott Szabóné Fábián Mária helyére a Közműnél.
9 hónapja
M. A.
Az év utolsó testületi ülésén elfogadták a város gazdasági társaságainak üzleti tervét, valamint arról is döntés született, hogy Szentes térítési díj nélkül nem biztosít helyet Hódmezővásárhelynek a gyermekek átmeneti otthonában, illetve kiderült, ingatlanvásárlás helyett egy második világháborús hősnek állítanak mellszobrot, valamint egy képviselő is visszaadta mandátumát.
11 hónapja
A szombati képviselő- testületi ülés elején egyperces csenddel emlékeztek meg a résztvevők a nemrég elhunyt Palotás Lászlóról és Boglári Nagy László költőről is.
11 hónapja
Nem töltötte tétlenül a szombati munkanapot a képviselő testület, rendes ülésükön beszámolókat hallgattak meg, de döntöttek egy volt polgármester domborműjéről is.