képviselőtestület

1 éve
Az előzetes igényfelméréseket és a közművesítettséget figyelembe véve három helyen épülhet kétfejes töltőoszlop, derült ki a csütörtöki testületi ülésen.
1 éve
A pozíciót a cég korábbi vezetője, Szabóné Fábián Mária lemondása miatt kellett megpályáztatni - de nem csak erről döntöttek a csongrádi képviselő-testületi ülésen.
1 éve
Csongrád - Csaknem ötmilliárd forintból gazdálkodik idén a csongrádi önkormányzat. A testület a 2019-es költségvetés elfogadása mellett arról is döntött, hogy kishajókikötőt üzemeltetnek majd a Tiszán, illetve zárt ülésen megbízott ügyvezetőt választottak a lemondott Szabóné Fábián Mária helyére a Közműnél.
1 éve
M. A.
Az év utolsó testületi ülésén elfogadták a város gazdasági társaságainak üzleti tervét, valamint arról is döntés született, hogy Szentes térítési díj nélkül nem biztosít helyet Hódmezővásárhelynek a gyermekek átmeneti otthonában, illetve kiderült, ingatlanvásárlás helyett egy második világháborús hősnek állítanak mellszobrot, valamint egy képviselő is visszaadta mandátumát.
szponzorált tartalom
Az elektromos autó töltő a vendéglátást is felvillanyozza
Rejtély a kiégett jármű körül + galéria
Kigyulladt és teljesen kiégett egy személyautó Kerekegyháza külterületén.
Várják az egészségügyben dolgozók véleményét
Áttekintik az egészségügyi rendszert és előkészítik annak megújítását.
Száz film versenyez a Bujtor István Filmfesztivál fődíjáért
Koncertek, színházi előadások, hajózás, veteránautós felvonulás, kiállítások és gasztronómiai programok is várják a közönséget.
Nem kért védőügyvédet a christchurchi mészárlás elkövetője
Életfogytiglani börtönbüntetés várhat rá.
Öt kisrepülőgép megsértette a magyar légteret Nógrád megyében
Nem teljesítették bejelentési kötelezettségüket és repülési tervvel sem rendelkeztek.
Cseh illetékes: Szlovákiában és Magyarországon is megfertőződtek cseh turisták
Eddig hat országban kapták meg a koronavírus-fertőzést cseh turisták, akik júliusban tértek vissza nyári külföldi üdülésükről.