Hallgassa élőben!

vagyonőr

4 éve
Sz. C. Sz.
Csongrád megye - A teljes munkaidőbe bejelentett biztonsági őr ritka, mint a fehér holló. A többség feketén vagy 400-600 forint közötti órabérért dolgozik. Német Ferenc kamarai elnök szerint az 1929 forint kötelező rezsióradíj - amit csak a közpénzes közbeszerzéseknél kell figyelembe venni - a piaci viszonyokban is feljebb húzta az árakat.
5 éve
Visszaállíttatná a kötelező kamarai tagságot a cégek és magánszemélyek részére a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara - írta a Népszabadság pénteken Valenta László társadalmi elnökre hivatkozva.
5 éve
Timár Kriszta
Szeged - Több százezer forintot ítélt meg a bíróság egy férfinak, akit egy évvel ezelőtt áruházi tolvajnak néztek a biztonsági őrök. A vagyonvédelemmel megbízott dolgozóknak lényegében semmilyen joguk nincs, a kamarai vezető szerint azonban a legtöbben megijednek, ha hivatalosnak látszó személy lép fel velük szemben.
1
Új járműveket kaptak a mórahalmi önkéntes tűzoltók
Egy terepjárót és egy quadot kapott nemrégiben a Mórahalmi Önkéntes Tűzoltó Egyesület.
Székely petíció: Belgiumban is meglehet a kellő számú aláírás
Már csak másfél ezer szignónak kell összegyűlnie pénteken éjfélig.
Buszokból oltanak a kormányhivatal előtt
Újra járja a megyét a kormányablakbusz.
Egymilliárdot csalt az áfával egy napelemekkel foglalkozó bűnszervezet
Tizenegy gyanúsítottat állítottak elő.
Nyomon követik a földre zuhanó kínai rakéta maradványait az amerikaiak
A hétvégére várható a múlt héten fellőtt kínai rakéta ellenőrizetlen visszatérése a Földre, amelyet nyomon követ az amerikai űrparancsnokság.
Magyarország és Románia kölcsönösen elismeri egymás oltási igazolását
A külügyminisztérium most arról egyeztet, hogy kell-e mindenképpen erről egyezményt is aláírni, vagy sem – mondta Florin Citu.