Csongrád és környéke

2016.08.07. 09:52

Bűnösnek találták a felgyői Hamupipőke nevelőanyját

Felgyő - Két év végrehajtásában 3 év próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte első fokon a bíróság azt a felgyői nőt, aki éveken át bántalmazta a nevelt lányát. Az ítélet nem jogerős.

Szabó C. Szilárd

Hamupipőke-sorsa volt annak a lánykának, akit éveken át bántalmazott a nevelőanyja. Három gyermek volt a családban, a kislányt a férfi, a másik kettőt a nő vitte a kapcsolatba. A kislány sokáig nem vallott a nevelőanyja ellen, mígnem 2014-ben megtört a jég, és az akkor 11 éves lány elmesélte, hogyan verte meg a nevelőanyja. Megrúgta. A rendőrség büntetőeljárást indított a nő ellen, a kislányt pedig ideiglenesen a nagymamájánál helyezték el Csongrádon.


Első fokon a bíróság nemrégiben bűnösnek találta a nevelőanyát. A Szegedi Törvényszék sajtóosztálya úgy tájékoztatta a Délmagyarországot, hogy T. S.-né vádlottat kiskorú veszélyeztetésének bűntette, valamint védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt 2 év végrehajtásában 3 év próbaidőre felfüggesztett börtön fokozatú szabadságvesztésre ítélte, egyben elrendelte a vádlott pártfogó felügyeletét. Az ügyészség tudomásul vette a döntést, a vádlott és védője azonban fellebbezést jelentett be, így az ítélet nem jogerős.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!