Csongrád és környéke

Stabil az állapota Tóth Róbertnek, akit fél éve kezelnek ritka daganatos betegsége miatt Amerikában. A csongrádi kajakos az utóbbi időszakban sokat erősödött, és beiratkozott angol nyelvtanfolyamra is. Mivel azonban újabb foltot találtak az orvosok, most
Süli István többkötetes szerző, eddigi műveiben is fel-felsejlett Csongrád képe. Az író most érezte úgy, hogy itt az ideje egy teljes könyvet szülővárosának szentelni, ezt pedig a Szent Rókus-templom freskójának szemüveges puttója erősítette meg.
Újjáéledt a kubikos hagyomány a csongrádi Tisza-parton, árokásásban, földhordásban, kunyhóépítésben és tarhonyafőzésben is versenyeztek. A bandáknak nemcsak egymással, de a kánikulával is meg kellett küzdeniük.
Vaskos, mellékeltek nélkül is hatvan oldalas beszámoló készült el a 2014-2019. évekre szóló gazdasági és munkaprogram végrehajtásáról, illetve az önkormányzat öt éves tevékenységéről a város csütörtöki testületi ülésére.
A felújítás alatt is fogadja a betegeket a Dr. Szarka Ödön Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Síp utcai telephelye, a páciensek azonban nem a munkákra, hanem a már elkészült részekre panaszkodnak. Az intézményvezető azt ígéri, mire lezárul a f