Dankó Pista Expressz

2008.11.30. 15:30

Jövő áprilisban jön Beyoncé

Úgy tűnik, tavasszal nem lesz hiány a fővárosban a popvilág jelenleg legnépszerűbb, legsikeresebb énekesnőiből. Mint már korábban írtuk, márciusban Pink és mint a napokban kiderült, áprilisban Beyoncé lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.

Az előző évtizedben a Destiny's Child tagjaként ismertté vált énekesnő, aki az elmúlt években napjaink egyik legnépszerűbb popdívájává, sikeresnek mondható színésznővé és a nagyon gazdag rapsztár Jay-Z nőjévé nőtte ki magát, nemrég megjelent, I Am... Sasha Fierce című dupla albumával indul jövőre nagyszabású világkörüli turnéra. A koncertkorút április 29-ei állomása Budapest, jegyeket december harmadikától lehet vásárolni az ismert jegyirodákban.

Mi pedig az énekesnő két új klipjével illusztráljuk a posztot. Az első a dupla album lassú, érzelmes korongjáról az If I Were A Boy, míg a második a táncos korong első száma, a Single Ladies (Put A Ring On It).



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!