Egy tokgyártó buktathatta le, milyen lesz az új iPhone-ok hátlapi kamerája

Olyan fotók kerültek elő, amelyeken egy tokgyártó fém mintái láthatóak, amelyek segítségével tokokat tervez az új modellekhez.

Egyre több a pletyka a következő iPhone készülékekről, bár idén még nem örülhet az iOS-es tábor 5G-s modelleknek. A legtöbb izgalmat a hátlapi tripla kamera generálja mostanában – írja az Origo.

Az iPhone XS és az iPhone XS Max utódja elvileg tripla hátlapi kamerát kap majd, és a legtöbb szakértő és szivárogtató úgy tudja, hogy négyzetes szigetbe rendezik majd a szenzorokat, a négyzetes szigetet pedig a bal felső sarokban helyezik el.
 

Forrás: Weibo
Forrás: Weibo

Olyan fotók kerültek elő, amelyeken egy tokgyártó fém mintái láthatóak, amelyek segítségével tokokat tervez az új modellekhez. A szivárogtató szerint ezek az iPhone XI-ről és az iPhone XI Maxről készültek.

A látottak passzolnak az eddig megrajzolt és kiszivárgott képekhez is, de szeptember még messze van, tehát kár lenne bármit biztosra venni egyelőre.

Pizsamában, egyedül kóborolt az életveszélyes út mellett egy kétéves kisfiú
A síneken is átmászhatott.
Díjazták a farsangi maskarákat
Farsangimaszk-készítő versenyt hirdetett a közelmúltban az iskolásoknak a bordányi Faluház és Könyvtár.
Zsombón indított okos hálózat mintaprogramot a közművek
A tesztüzemben működő akkumulátoros energiatároló napközben feltöltődik, az esti, nagyobb energiafelhasználású órákban pedig visszatáplál a hálózatba.
Folytatódik a Real és a Barca versengése
Az éllovast és a címvédő katalánokat mindössze egy pont választja el a tabellán.
Újabb generáció szívét hódíthatja meg az igazságosztó mestertolvaj
A Paramount filmstúdió ugyanis a Rocketman és a Bohém rapszódia sikere után felkérte Dexter Fletchert, hogy készítse el Angyal kalandjait.
Szja-mentes lesz a méhészeti termékek értékesítése
A méhészek támogatása a Klíma- és természetvédelmi akcióterv fontos részét képezi – mondta Nagy István agrárminiszter.