Digitália

2019.04.24. 14:53

Egy tokgyártó buktathatta le, milyen lesz az új iPhone-ok hátlapi kamerája

Olyan fotók kerültek elő, amelyeken egy tokgyártó fém mintái láthatóak, amelyek segítségével tokokat tervez az új modellekhez.

Egyre több a pletyka a következő iPhone készülékekről, bár idén még nem örülhet az iOS-es tábor 5G-s modelleknek. A legtöbb izgalmat a hátlapi tripla kamera generálja mostanában - írja az Origo.


Az iPhone XS és az iPhone XS Max utódja elvileg tripla hátlapi kamerát kap majd, és a legtöbb szakértő és szivárogtató úgy tudja, hogy négyzetes szigetbe rendezik majd a szenzorokat, a négyzetes szigetet pedig a bal felső sarokban helyezik el.

 

Forrás: Weibo

Forrás: Weibo


Olyan fotók kerültek elő, amelyeken egy tokgyártó fém mintái láthatóak, amelyek segítségével tokokat tervez az új modellekhez. A szivárogtató szerint ezek az iPhone XI-ről és az iPhone XI Maxről készültek.


A látottak passzolnak az eddig megrajzolt és kiszivárgott képekhez is, de szeptember még messze van, tehát kár lenne bármit biztosra venni egyelőre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!