Adományra fordítja most is

2020.12.21. 11:27

Hangfalat és tévét hozott a maraton Bagi Mátyásnak

Nem mindennapi teljesítményt hajtott végre ismét Bagi Mátyás, hódmezővásárhelyi funkcionális tréner. A sportember 3 órán belül teljesítette a maratoni távot egy evezőgépen.

Kovács Erika

Fotó: Kovács Erika

Bagi Mátyás idén már a második maratonján van túl, mindkettőt jótékonysági céllal szervezte a Kozmutza Flóra Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Kollégium, Gyermekotthon és Egységes Gyógypedagógiai Intézet javára.

A tréner első alkalommal egy sífutó gépet használt, az adományokból pedig szobabiciklit és mobil kosárpalánkot vásárolt az intézménynek, közösen a Szeretem Vásárhelyt Egyesülettel. Most evezőgéppel teljesítette a több mint 42 kilométer 195 méteres távot, ami sikerült, méghozzá a kitűzött, 3 órás időtartamon belül, 2 óra 59 perc 37,3 másodperc alatt.

Három órán belül teljesítette Bagi Mátyás a távot.
Fotó: Kovács Erika

– Rendkívül szép összeget sikerült „összelapátolni” az evezőgéppel. A támogatók jóvoltából több mint 70 ezer forint gyűlt össze. A családommal úgy döntöttünk, az összeget felkerekítjük. Hatalmas öröm, hogy a tervezett bluetooth hangfal mellé, még egy 82 centiméteres LED-tévé is a gyerekek karácsonyfája alá kerülhet – mondta Bagi Mátyás. Az adományt hétfőn délelőtt adja át az iskolában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!