Egyperces

2007.03.23. 15:19

Szöget ütött a fejébe a román férfi

Kórházba szállították azt a romániai férfit, aki különös módon próbált meg öngyilkos lenni: egy szöget ütött a koponyájába.

Szöget ütött a fejébe – a romániai férfi esetében a szólás nem átvitt értelemben érvényesült, hanem szó szerint. A beteges hajlamú, középkorú iasi-i férfi ezt a szokatlan módot választotta arra, hogy véget vessen az életének: úgy gondolta, hogy belekalapál a homlokába egy szöget, amely majd átszúrja az agyát.

A végzetes tettet a férfi azután követte el, hogy összeveszett a családjával. A vita után a férj elrohant és az asszony csak a jajongással kísért kopácsolás hangjára lett figyelmes. Szerencsére még időben rájött, hogy a családapa mit művel az udvari fészerben, így értesíteni tudták a mentőket. A férfit végül kórházba szállították, ahol a fejébe fúródott tárgyat sikeresen eltávolították. A férfit a sürgősségi ellátás után elmeorvoshoz irányították, ugyanis nem ez az első furcsa tette: tavaly úgy próbálta megmérgezni magát, hogy lenyelt egy darab drótot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!