Tündérszépek 2024

2024.05.22. 09:00

Egy teljes stáb segítette Tündérszépeink fotózását

A jelentkezési határidő ugyan már lejárt, az utolsó két nevezőt azonban most fotóztuk a Tündérszépek országos szépségversenyre. A tapasztalatlan gimnazista és az egykori gyerekmodell is nagyon élvezte a munkát, amelyben komplett stáb segítette őket.

Timár Kriszta

Az utolsó két Csongrád-Csanád vármegyei jelentkezőről is elkészültek a stúdiófotók. Fotó: Gémes Sándor

Lezárult az idei Tündérszépek országos szépségverseny jelentkezési határideje, már csak jövőre lesz esélyük nevezni azoknak, akik lemaradtak. Mint arról többször írtunk, lapunk fotóriporterei minden hölgy számára, akik ezt igényelték, elkészítették verseny portfóliójukat, vagyis azokat a képeket, melyek kikerülnek weblapunkra és amely alapján a zsűri és a közönség is értékeli őket. Az utolsó két szépség kedden délelőtt állt modellt Gémes Sándor kollégánknak, és ahogyan az eddig is volt, ismét jó hangulatú fotózás kerekedett a közös munkából.

Érdekesség, hogy mindkét lányt édesanyja nevezte be a versenybe tudtuk nélkül, így ők akkor értesültek arról, milyen kaland veszi kezdetét, amikor kollégánk felhívta őket, hogy egyeztessenek a fotózás időpontjáról. Egyikük sem tiltakozott azonban, sőt, jó kalandnak fogták fel a „merényletet”. 

Mircsov Viki az érettségi felkészülését szakította meg a fotózás idejére. A Tömörkény gimnázium végzőse a héten teszi le az utolsó írásbeli vizsgát, utána már csak a szóbelik lesznek hátra.  

Nekem nem volt elég bátorságom, hogy jelentkezzek, de nagyon szívesen kipróbálom magam, kíváncsi vagyok, milyen egy ilyen versenyen szerepelni 

– mondta. A fotózásra háromnál jóval több szett viseletet hozott, a beauty csapattal közösen választották ki, miket viseljen. Horváth Kimberli fodrász és Tapodi-Kószó Nikolett sminkes egyébként nem csak ebben segített neki: miután haját és sminkjét elkészítették, a fotózáson is tanácsokkal látták el, hogyan pózoljon, hiszen nem volt ebben tapasztalata.

Ottlik Laura ugyanakkor már rutinos modellként állt fényképezőgép elé, hiszen kislányként járt fotózásokra. Farmeben és bikiniben is magabiztosan mozgott, egyedül az alkalmi viselet okozott számára fejtörést. 

 Nincsenek igazán ilyen ruháim, így végül egy kis fekete mellett döntöttem, hiszen az mindig telitalálat

 – mesélte.

Mindkét lány elégedett volt a fotózással, kellemes élményekkel távoztak. Képeik hamarosan felkerülnek honlapunk Tündérszépek galériájába, onnantól rájuk is lehet majd szavazni, ahogy a többi versenyzőre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában