Egyperces

2007.03.28. 16:19

Újra kiállt a sarokra a 73 éves portugál prostituált

Több mint két évtizedig gyakorolta az ősi foglalkozást az a 73 éves portugál asszony, aki most újra kiállt az utcasarokra, mivel, mint mondta: már nagyon egyedül érezte magát.

Az idős asszony ismét áruba bocsátja testét a lisszaboni utcasarkon: Mariazinhának gyermekei és unokái is vannak, akiknek fogalmuk sincs róla, hogy miből él a nagymamájuk. Az idős asszony, akinek nemsokára dédunokája születik, 22 évig dolgozott Cais do Sodre kikötőjének közelében. Az egyik napilap fotót is közölt Mariazinháról, melyen az asszony háttal látható.

Az idős prostituált úgy nyilatkozott: „Mindig egyedül voltam, nem volt senkim, és hiányzott az a sarok, ahol annyi időt eltöltöttem, és olyan sok embert megismertem." Bíráló hangon szólt a prostituáltakkal manapság sértő módon viselkedő emberekről, és azt mondta: sok olyan régi ügyfele van, akik ma már csak azért keresik fel, hogy beszélgessenek vele.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!