Egyperces

2011.08.22. 11:11

Nem igaz, hogy Szíj Melinda mondta vissza a bábolnai fesztivált

Több helyen is Szíj Melinda nevével hirdettek egy fesztivált, ám az utolsó pillanatban a rendezvény szervezői azt mondták, az énekesnőnek közbejött valami. <br>

munkatársunktól

Melinda és a menedzsmentje azonban állítja: az énekesnő nagyon várta már a bábolnai fellépést, ezért nem értik mire volt jó ez az egész.

- A közvetítőiroda elégtelen kommunikációja miatt Melinda mind a mai napig nem kapott értesítést arról, hogy nem közvetítették ki. Pontosabban azt írták, hogy ő nem ér rá, holott ennek az ellenkezője igaz: nagyon várta már a fellépést, hiszen Bábolna a második hazája - adta a választ a Blikk.hu-nak és a rajongóknak Melinda és csapata. Az énekesnőt nagyon megviselte, hogy rá hivatkozva maradt el a koncert és reméli, hogy a rajongói nem rá haragszanak emiatt.

Fotó: tv.hu

Fotó: tv.hu

- Melinda szégyelli magát a hanyag szervezés miatt és elnézést kér minden rajongójától az okozott csalódásért - tette hozzá Melinda menedzsmentje. Természetesen megkerestük a Kukoricafesztivál szervezőit is, de ők nem kívántak nyilatkozni az esetről.

Címkék#megasztár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!