Egyperces

2011.09.10. 22:21

Ismerős arcok az X-Faktor második válogatóján

Önjelölt énekesekben az X-Faktor második válogatóján sem volt hiány, ahogy szerencsére igazi tehetségekben sem.

Munkatársunktól

150 produkciót juttat az X- Faktor táborba a négy mentor, a válogató második adását követhettük figyelemmel a tévében szombaton este.

Először Katalin, a magyar ˝Lady Gaga˝ - legalábbis kinézetre - lépett a tehetségkutató színpadára. A fiatal lány elmondta, ő már azelőtt így sminkelte magát és öltözködött, hogy az amerikai énekesnő berobbant volna a köztudatba. A Bad Romance-t énekelte, borzalmasan. A nézők nem is győztek fújjolni. Malek Miklós a lányt, aki egy hangot sem talált el, Lady Gogonak nevezte.

Az első továbbjutó a gödöllői Géczi András volt, aki Bruno Mars egyik számát énekelte. Remek hang, igazi tehetség! Telejesen megérdemelten kapott 4 igent.

Géczi András produkciójáért kattintson ide! >>

Szegedről a 23 éves Kumich Tamás, Győrből pedig a duóban induló Czékmány Tamás és Wunderlich Hajnalka jutott a 150 tehetség közé.

Kumich Tamás produkciójáért kattintson ide! >>

Czékmány Tamás és Wunderlich Hajnalka produkciójáért kattintson ide! >>

A második válogatón két ismerős arc, az előző szériában már szereplő tehetség is színpadra állt: Németh Katica, Muri Enikő. Mindketten kaptak még egy lehetőséget a mentoroktól, hogy megmutassák, bennük van az a bizonyos X.

Németh Katica produkciójáért kattintson ide! >>

Muri Enikő produkciójáért kattinson ide! >>

Ha kíváncsi a többi továbbjutóra és azok produkciójára kattintson ide! >>

Címkék#X-Faktor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!