Egyperces

2012.08.29. 15:11

A ˝leegerezett˝ Cameron macskája egeret fogott

Egeret fogott a brit miniszterelnöki macska, remekül időzítve: szinte közvetlenül azután, hogy gazdáját, David Cameront "leegerezte" saját pártja egyik szószólója.

MTI

Egeret fogott a brit miniszterelnöki macska, hónapok óta az elsőt, és remekül időzítve: szinte közvetlenül azután, hogy gazdáját, David Cameront "leegerezte" saját pártja egyik szószólója.

A Downing Street szóvivője közölte, hogy Larryt, az ötéves kandúrt kedden döglött egérrel találták a bejárati ajtó előtt.

Cameront pár órával korábban a konzervatívok egy hangadója felszólította, hogy Heathrow repülőtér bővítésével kapcsolatban döntse el: "férfi-e vagy egér" - magyarán: foglaljon határozottan álláspontot.

Larry egyébként egy patkánynak köszönheti állását. A rágcsálót a Downing Street 10. bejárati lépcsőjén kapták kameravégre tévéstábok 2011 elején, és a korábban kóbor kandúrt patkányölői reményekkel költöztették a miniszterelnöki rezidenciára.

Patkányt azóta se fogott, egeret viszont igen, bár abból sem túl sokat. A mostanit több hónapos lazsálás után ejtette el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!