Egyperces

2007.03.08. 15:19

Anyósa házának vezette a repülőgépét

Valószínűleg szándékosan vezette repülőgépét volt anyósa házába egy férfi az Egyesült Államokban. A Cessnában ott ült a férfi nyolcéves lánya is.

Az apa, Eric Johnson és lánya, Emily is meghalt a tragédiában, mikor a gép a volt anyós házának oldalába vágódott egy Indiana állambeli repülőtér közelében.

Az első vizsgálatok eredményei alapján a rendőrség úgy véli, a pilóta szándékosan irányította a kisgépet az épület felé.

A rendőrséget az elvált feleség értesítette, amikor rájött, hogy Emily hétfőn nem ment iskolába. Azt hitte, volt férje elrabolta a kislányt. Az anya hívása háromnegyed órával a tragédia után érkezett.

Az illetékes hatóságok még nem biztosak abban, hogy szándékos gyilkosság történt, a közlekedésbiztonsági hatóság vizsgálatai pedig akár egy évig is eltarthatnak.

A volt anyós, Vivian Pace még azelőtt, hogy azonosították volna a pilótát, úgy nyilatkozott: a gép borzalmas hangot adott ki, mielőtt becsapódott volna a földszintes épület oldalába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!