Hallgassa élőben!

Életveszélyes helyzetben csókolóztak a merész szerelmesek - fotó

A megdöbbentő képet sok internetes oldal átvette, a hozzászólásokból pedig kiderül, hogy a többség elítéli a viselkedésüket.

Egy brüsszeli pár, Jean és Ca­mille azzal próbálta meg lenyűgözni az Instagram-követőit, hogy Srí Lankán egy vonatból kilógva csókolóznak írja a BorsOnline.

A merész szerelmesek azt írták a képhez, hogy: “Az egyik legmerészebb csókunk”. Az életveszélyes szituációban elkapott fotót feltehetően a lány bátyja készítette a vonatból. A megdöbbentő képet sok internetes oldal átvette, a hozzászólásokból pedig kiderül, hogy a többség elítéli a viselkedésüket.

Kiderült ráadásul, hogy a belga fiatalok a vonatos romantikázáshoz és más bátorságpróbákhoz egy portugál pártól, Migueltől és Raqueltől vették az ötletet.

A fotóért kattintson ide! >>

(Lead-képünk illusztráció: Pixabay – a szerk.)

 

Borsonline.hu
Tudja, hol van a kutya megkötve
Egyedi rekord fűződik Murányi László nevéhez: 1988 óta része a város közéletének, előbb tanácstagként, a rendszerváltás óta pedig önkormányzati képviselőként szolgálja Csongrádot.
Kellemetlen kudarc Kína ellen női vízilabdában
A tokiói olimpia női vízilabdatornájának B-csoportjában Kína két góllal legyőzte Magyarországot. Az első félidőben ment el a meccs, amikor a magyar csapat kapufákat lőtt, a kínai viszont gólokat szerzett. Ennek ellenére a magyarok bejutottak a legjobb nyolc közé, ahol a másik csoport meccsei után derül ki az ellenfél kiléte.
Varázslatos mesevilággá változott a Stefánia – Fotók
A várromtól majdnem a Stefánia másik végéig várták játékos feladatok a kisgyerekes családokat szombat délután az Otthon Segítünk Alapítvány szegedi csapatának jóvoltából a Stefánián.
A világ legrégebbi festett üvegablakai díszíthetik a canterburyi katedrálist
Szakemberek szerint az 1100-as évek közepéről származhatnak.
A fertőzöttek száma 197,8 millió, a halálos áldozatoké 4,216 millió a világon
A fertőzés 192 országban és régióban van jelen.
Délután napsütés, erősödő szél várható
A legmagasabb nappali hőmérséklet 30 és 38 fok között valószínű.