Egyperces

2011.09.22. 18:50

Eltűnt az X-faktoros Tóth Gabi

Tóth Gabi nemcsak azért keltett feltűnést, mert ilyen névvel már befutott valaki, hanem azért is, mert úgy robbant be az X-Faktorba, mint egy energiabomba. A lány azóta eltűnt.

munkatársunktól

– Ez kész hülye – szakadt ki önkéntelenül is Keresztes Ildikóból, miután magához tért Tóth Gabi produkciója után, Geszti Péter pedig így reagált: – Áruld el, mit szedsz, mert az kell nekünk.

Ennél nagyobb dicséretet talán nem is kaphatott volna a székesfehérvári pultoslány, aki balhéból, egy sör benyakalása után jelentkezett az X-Faktorba, és annyi energiát adott ki magából, hogy a legutóbbi adásban gyakorlatilag felrobbantotta színpadot. Szélvészként süvítve, szemüvegét rugdosva, a végén a földön fetrengve énekelte a Meghalok, hogy ha rám nézel című örökzöld Hungária-slágert, amelybe becsúsztak ugyan hamis hangok, de egy pillanatra sem volt kétséges, hogy bejut a következő fordulóba. Hirtelen mindenki kíváncsi lett rá, a Bors is szerette volna megszólaltatni, de nem bukkantak a nyomára.

Tóth Gabi ugrált, repült, énekelt, majd egyszerűen felszívódott a műsor után. Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Tóth Gabi ugrált, repült, énekelt, majd egyszerűen felszívódott a műsor után.
Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Az RTL Klub munkatársai sem találják, telefonja süket, az e-mailekre nem válaszol.

A Bors Hermann Péternél, az X-Faktor kreatív producerénél érdeklődött, hogy mit tudnak a lányról, milyen lépésekre számíthat, ha nem kerül elő, illetve befolyásolja-e a műsor további menetét az eltűnése.

– Nem volt még példa arra, hogy ilyen nagyszabású produkciónknál egy ilyen tehetséges szereplőnket nem érjük el. Bízunk benne, hogy hamarosan előkerül – mondta szűkszavúan a producer.

Címkék#X-Faktor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!