Egyperces

2019.07.24. 10:42

Mellmérete miatt alázzák Király Viktor menyasszonyát - fotó

Az otromba kijelentéseket Weisz Fanni sem bírta tovább olvasni, és felszólalt a kis domborulatok védelmében.

Munkatársunktól

Mellmérete miatt támadt kommentelők hada a napokban [namelink name="Király Viktor"] menyasszonyára, Virág Anitára – írja a Bors.


– Szerintem nem fair bántani és kritizálni valakit azért, mert kicsi a melle. Nem is értem, hogy veszik a bátorságot egyesek, hogy bármi rosszat mondjanak egy idegenre, főleg a külsejére, ami adott – kezdte a lapnak a modell, akit nagyon felbőszített egy-két kellemetlenkedő.


– Egyáltalán nem érdekelt eddig ez a téma, de a "Milyen kicsi a melle!", "Olyan, mint Vik­tor mellkasa!" és hasonlók után bevallom, felment bennem a pumpa, és leírtam a véleményemet. Simogatja a lelkemet, hogy önbizalmat adtam sokak­nak azzal, hogy büszkén vállalom a testemet. A bírálóknak pedig üzenem, hogy ne másokat kritizáljanak, inkább próbálják megszeretni önmagukat – fakadt ki az énekes menyasszonya.


A felbolydulás láttán [namelink name="Weisz Fanni"] sem bírta ki szó nélkül, kis mellű szépségként ugyanis szintén magáénak érezte a té­mát, és elsőként szólt hozzá kolléganője gondolataihoz.


– Engem sosem za­vart, hogy nincsenek nagy melleim, és bár nincs bajom azzal, ha bárki bármit korrigáltat magán, én alapvetően a természetesség híve vagyok. Szeretem és elfogadom ma­gam úgy, ahogy vagyok, a kis mellemmel együtt, és szerintem mindenkinek ezt kellene tennie, a bírálóknak is! – mondta a Borsnak a siket szépségkirálynő.


A két szépségnek, Fanninak és Anitának is nagyban hozzájárult az önértékeléséhez az a tény, hogy párjaik imádják a kis melleiket. Anita elárulta, hogy vőlegénye, Viktor számára a természetes­ség a lényeg, és Fanni férje, Hajmásy Péter is hasonlóan gondolkodik.



(Lead-képünk illusztráció: Pixabay - a szerk.)


 

Borsonline.hu

Címkék#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!