Életstílus

2017.05.29. 23:20

Így használja a parfümét, hogy nagyobb hatást érjen el

Három hibát követnek el leggyakrabban a férfiak (és sokszor a nők is), amikor magukra fújják a kedvenc illatukat.

Könnyen lehet, hogy:

  • rossz helyre fújják
  • túl sok fújnak
  • szétdörzsölik
  • A parfüm egy trükkös dolog, a benne lévő olajokat úgy alakították ki, hogy felszívódjanak és igazodjanak a bőrhöz, ígyegyüttesen hozzák létre a saját illatot - olvasható a Player.hu-n. Nem véletlen, hogy mindenkin egy kicsit másnak érezzük ugyanazt a parfümöt. Ez természetesen nem tud megtörténni, ha a ruhánkra fújjuk, tehát mindig a bőrre kell!


    Persze az sem mindegy, hogy a bőr mely részén alkalmazzuk. A legideálisabb terület a mellkas és a nyak, illetve a kettő közti terület. Ha szőrös a mellkas az sem gond, ezáltal még tovább maradhat meg az illat.


    Ami pedig a mennyiséget illeti, ezúttal fokozattan érvényes a mondás, miszerint a kevesebb néha több. Akkor jó, ha mások felfedezik az illatszert, nem pedig kérdezősködni kell, milyen az új illat.


    Végül pedig, miután a bőrre került, finoman kell vele bánni, nem szabad szétdörzsölni. Nem az a cél ugyanis, hogy magába szívja a bőr az illóolajokat, hanem az, hogy megüljön a tetején. A dörzsölés miatt túl gyorsan felszívódhat, és még az illat is eltorzulhat.


    Ha ezeket a szabályokat szem előtt tartja, és sikerül megtalálni a leginkább önhöz passzoló kölnit, a várt hatás nem marad majd el.

    Címkék#parfüm

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!