Túl szexi, ezért bevonták a 29 éves doktornő engedélyét - fotók

Nang Mwe Sannak mindig is dédelgetett álma volt, hogy egyszer modell lehessen belőle.

Noha több éven keresztül kezelte a betegeit anélkül, hogy bármi szakmai panasz felmerült volna ellene, elveszítette egy 29 esztendős doktornő az engedélyét, méghozzá Instagram-posztjainak köszönhetően – írja a BorsOnline.

A Mianmarban élő Nang Mwe Sannak ugyanis mindig is dédelgetett álma volt, hogy egyszer modell lehessen belőle, így egy idő után elkezdett fürdőruhás fényképeket felpakolni a közösségi oldalára – hamarosan pedig már profi fotósok készítettek róla szexi felvételeket.

A dolog azonban nem mindenkinek nyerte el a tetszését, így januárban a doktornő kapott is egy felszólítást az orvosi kamarától, hogy ha nem hagyja abba az “erkölcstelen” fényképek megosztását, akkor elveszítheti az engedélyét.

Miután Mwe San nem törődött a fenyegetésekkel, az orvosi kamara beváltotta azokat: a hölgy hivatalosan már nem gyógyíthat, ám őt ez láthatóan nem törte meg.

“Nem akarják, hogy nők kerüljenek magasabb pozíciókba. Megítélik a nőket az alapján, hogy mit viselnek” – nyilatkozta később a New York Timesnak Mwe San, aki később az Instagram-oldalán is kifejtette véleményét: “A társadalom nem birtokolja a nők testét. Az én testem, az én jogaim.”

A fotókért kattintson ide! >>

(Lead-képünk illusztráció: Pixabay – a szerk.)

 

Borsonline.hu
Különgéppel evakuál Vuhanból több tucat embert Ukrajna
Ukrajna evakuálja 48 állampolgárát és további 29 külföldi személyt a kínai Hupej tartomány székhelyéről.
Három emberöltő alatt megháromszorozódott az emberi élettartam
A jelenlegi társadalom pedig egyelőre nincs felkészülve arra, hogyan kezelje a tömegesen megjelenő 80-90 éves embereket.
Kónya: Több volt ez visszarázódásnál
A Szegedi Korcsolyázó Egyesület olimpikonja, Kónya Zsófia az egyéves pihenő után túl van első szezonján, amely az Eb-t leszámítva a vártnál is jobban sikerült számára.
Ady valós és belső utazásaiból nyílt kiállítás
Az Országos Széchényi Könyvtár tárlata Ady útraválásait tárja a látogató szeme elé eredeti dokumentumok és kéziratok segítségével.
Megvan a Szedeák új légiósa
Cameron Naylor távozását követően megtalálta negyedik légiósát a Naturtex-SZTE-Szedeák: a csapat az átigazolási határidő lezárta előtt szerződtette a 30 éves amerikai-jamaicai kosarast, Durand Scott-ot.
A Romulus-kultusznak szentelt oltár és szarkofág került elő Rómában
A fontos leletek a Forum Romanumon kerültek elő.