Érettségi

2012.05.17. 01:42

Fizika érettségi feladatok, megoldások 2012: kész a teszt része!

Csütörtökön fizikából érettségiztek a diákok. Feladatlapunk már van, a kitöltéshez szükséges tudást még gyűjtjük... Albert, hol vagy?

Delmagyar.hu

120 perc volt a középszintű fizika érettségire. Íme a feladatsor, nem garantáljuk, hogy nekünk 120 perc elég rá, de igyekszünk. Addig is kellemes kíséreletezést - mindenféle értelemben!

Fizika érettségi feladatok

  • Fizika érettségi feladatok 2012

  • Update: A teszten átrágtuk magunkat, próbáltunk alternatív módszerekkel közel kerülni a helyes megoldáshoz. Reméljük, sikerült. A számításhoz egy picit több idő (és tudás) kell, de igyekszünk megoldani azokat a feladatokat is.















    Korábban írtuk:
    Reggel nyolctól izzadnak azok a diákok, akiknek valamilyen ok miatt fizika is kell az érettséghez. Az egyik leggyűlöltebb, legrettegettebb reáliából érettségizni sokak szerint felér egy szent margiti önkínzással, ám nyilván másképp gondolják ezt, akik jelentkeztek a vizsgára.

    Fizika érettségi feladatok

  • Fizika érettségi feladatok 2012

  • Amíg zajlik a vizsga próbálja meg kitölteni a delmagyar.hu kis fizikadolgozatát! Nézzen bele az Öveges-videóba is, mindjárt könnyebb lesz!

    Magyarország fekete-fehér fizikatanára, Öveges József


    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!