Gyermekszépségverseny

2013.07.12. 15:21

Gyermekszépségversenyünk 2013-as győztesei: Gyuris Tímea Forráskútról

Gyuris Tímea gyermekszépségversenyünk Gézengúz kategóriájának győztese. Tímea 5 éves, családjával Forráskúton él. Okos és gyönyörű kislány.

Delmagyar.hu

Gyuris Timea a mórahalmi kistérségi mesemondó versenyen második lett a kiscsoportosok között.

Gyuris Timea a mórahalmi kistérségi mesemondó versenyen második lett a kiscsoportosok között.
[namelink name="Gyuris Tímea"] 5 éves, szüleivel és egyéves öccsével, Vilmossal Forráskúton él. A családnak 3 cicája és 1 kutyája is van.

A képeket nézegetve, édesanyja elbeszélése nem túloz: Tímea kedves, okos, barátkozó, sokat beszélő és szerepelni szerető kislány, akár az óvodában, akár otthon, családi ünnepségek alkalmával, ahol unokatestvérével, Adriennel együtt, szavalni és énekelni szoktak. Tavaly, a mórahalmi kistérségi mesemondó versenyen második lett a kiscsoportosok között.

- Év közben, a helyi óvodába jár, pajtásait és az óvó néniket nagyon szereti. Amikor hazajön, alig várja, hogy láthassa testvérét, akivel egyre többet tud már játszani. Tanítja is beszélni, segített neki járni tanulni, minden este együtt fürdenek. Az elmaradhatatlan esti tea után mesét olvasunk neki, most már minden este mást, de régebben volt olyan hogy egy héten keresztül ugyanazt a mesét akarta hallgatni. Sokat rajzol és fest is - meséli édesanyja, [namelink name="Gyurisné Zagyi Boglárka."]

A nyár örömei - Timea és kisöccse, Vilmos

A nyár örömei - Tímea és kisöccse, Vilmos
Az udvaron saját hintája és trambulinja van, nagyon szeret benne ugrálni, többnyire Adriennel együtt, akivel szintén sok időt töltenek együtt, mivel a két család szomszédos házban lakik.

Tímea számítógépezni is szeret, és egyre jobban tudja kezelni a gépet. Meséket (Tom és Jerry, Miki egér játszótere, Bogyó és Babóca, Aranyhaj:  a jelenlegi nagy kedvencek), gyerekdalokat néz rajta, vagy fagyikészítős játékot játszik.

Timea és Vilmos a kertben

Tímea és Vilmos a kertben. Vilmos ugyancsak szerepelt játékunkban.
Kedvenc étele a tészta, sajt- vagy bolognai szósszal, de pizzát is tudna enni minden nap.

Élvezi a kirándulásokat, nyaralást, lehetőleg olyan szállodában, ahol lift is van :) Tímea jelenleg is alig várja, hogy a család nyaralni menjen Visegrádra és a Balatonra.

- Mivel forráskútiak vagyunk, a villamosozás Szegeden nagy élmény számára, ahová szegedi tatája szokta elvinni. Forráskúti nagyszüleivel szinte minden nap találkozik, nagyon szeret náluk lenni, kimenni velük a tanyára barackot szedni - mondja édesanyja.

Tímea jövőre megy iskolába, már most nagyon várja, és az iskola mellett furulyázni szeretne tanulni.

Timea a forráskúti óvodába jár, pajtásait és az óvó néniket nagyon szereti.

Tímea

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!