Gyermekszépségverseny

2014.10.20. 22:57

Gyermekszépségverseny 2014: Lorina

Lorina és édesanyja idei gyermekszépségversenyünk Én és az Anyukám kategóriájában lett első. Édesanyja írt róla.

Lorina Szegeden született, és itt is élünk. Sokminden érdekli, szeret zenét hallgatni, társastáncra és néptáncra is járt 4 évig. Az alapokat elsajátította, és versenytánc különórákra is akarták vinni, de a tanulást fontosabbnak tartottuk.

Lorina

Lorina - szereti a játékos vetélkedőket
A tanulásnak meg is van az eredménye, mert eddig Lorina kitünő tanuló. Idén az ötödik osztályt kezdte meg, és persze már az iskola is nehezebb. Tagja a diákönkormányzatnak és a médiaszakkört is látogatja. Lorina kedvenc tantárgya az angol és a történelem, és mindezek mellett irodalomból, nyelvtanból és történelemből emelt szintű órákra jár.

Lorina

Szereti az állatokat, és a kedvence nem ez a kígyó, hanem a delfin :)

Lorina

Lorina - ahol élnek sokan szeretik
Kedvenc könyvei a Geronimo-könyvek, filmben pedig a vicces vígjátékokat szereti. Kedveli a társasjátékokat, A delfin a kedvenc állata. A strandokat is nagyon szereti, főleg a csúzdákat, és szeret olyan helyekre járni, ahol játékos vetélkedők vannak.

Lorina

Lorina - önálló egyéniség
Nagyon klassz, közvetlen személyiségű kislány. Ahol élünk, sokan szeretik mert aranyos, segítőkész és udvarias. Olvasónaplót ír, amiben a táblagépe segítségére van: ha valamit nem tudna megkeresi rajta. Lorina önálló egyéniség, akire büszke vagyok!

Lorina

Lorina - táncos korában

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!