kedves gesztus

2019.11.25. 12:28

Párizsba viszi szurkolóit Babos Tímea

Két szerencsést juttat el a jövő évi párizsi Roland Garros Grand Slam-tornára az ország legeredményesebb teniszezője.

New York, 2019. augusztus 28. Babos Tímea a spanyol Carla Suárez Navarro ellen játszik az amerikai nyílt teniszbajnokság nõi egyes versenyének elsõ fordulójában a New York-i Flushing Meadowsban 2019. augusztus 27-én. A találkozót Babos nyerte 6-2-re, mert ellenfele az elsõ szett után sérülés miatt feladta a küzdelmet. MTI/EPA/John G. Mabanglo

Forrás: MTI/EPA

Fotó: John G. Mabanglo

A rajongók nemcsak belépőt kapnak a rangos eseményre, hanem a szállásukat is a legjobb magyar női teniszező fizeti, valamint egy közös kávézás keretében beszélgethetnek is a párosban háromszoros világbajnokkal.

„Örömtáncot lejtettem a munkahelyemen, amikor megtud­tam, hogy én nyertem az utat”

mondta a Borsnak Horváth Tímea Zsuzsa, aki barátnőjét, Nagy Csil­­lát viszi magával.

„Csilla hívta fel a figyelmemet a nyereményjátékra. Ő imádja a teniszt, és nagy rajongója Timinek is. Szerettem volna növelni az esélyét, hogy eljusson a Roland Garrosra, tudva, hogy ha én nyerek, biztosan vele megyek” – fogalmazott a barátnője.

Csilla és Timi szája fülig ér, hiszen a legjobb magyar teniszezőnő vendégül látja őket a jövő évi Roland Garroson
Fotó: Bors

Zsuzsa elsősorban a közösségi médiában követi a soproni teniszezőt, akivel jövő májusban élőben is találkozhat.

„Izgatottan várom. Az első kér­désem az lesz, hogy szokott-e még izgulni az egyes megmérettetései előtt. Ez egy olyan téma, ami régóta foglalkoztat a hivatásos sportolókat fi­gyelve” – tette hozzá a fiatal rajongó. − „Régi vágyam volt látni a francia fővárost, a nyelvet is felsőfokon beszélem, mert két tannyelvű gimiben tanultam. Ennél jobb nem is történhetett volna velem, hiszen egy gyönyörű városban élőben szurkolhatok Babosnak.”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában