békülnek?

2021.09.01. 09:35

Így van most L.L. Junior a feleségével

Arról szóltak a hírek, hogy a rapper és felesége között, ezúttal, végzetesen megromlott a kapcsolat. Egy instás bejegyzésből a napokban kiderült, nincs harag.

Budapest, 2012. február 19. Lesi László Csaba, mûvésznevén L.L. Junior énekes, dalszerzõ szórakoztatja a közönséget az Összefogás koncerten a Papp László Budapest Sportarénában. Gyõrben és Budapesten is egyszerre próbálnak meg zenészek pénzt gyûjteni az államadósság csökkentésére. A koncert nonprofit alapon jön létre, a koncerttermeket, a koncertek hangosításához és világításához szükséges technológiát is támogatásként kapják a szervezõk. A fellépõ elõadók nem kérnek tiszteletdíjat, ezzel járulnak hozzá az adománygyûjtéshez. A közönség a 2012 forintba kerülõ jegyek megvásárlásával segít, a jegybevétel - a technikai költségek levonása után - az Összefogás az Államadósság Ellen Alap számlájára kerül. MTI Fotó: Soós Lajos

Forrás: MTI / Soós Lajos

Fotó: Soós Lajos

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga egy bisztróból jelentkeztek be mosolyogva.

A rapper viccesen azt írta a fotókhoz: „Megkezdődtek a közel-keleti béketárgyalások. A két fél egyelőre higgadt magatartást tanúsít”. A róluk szóló korábbi hírket pedig „megtévesztő” címlapoknak nevezte.

A páros környezetéből származó információk szerint, az énekes mindent elkövet, hogy visszakapja Kingát és kislányát. Van ebben rutinja: hét éve tartó kapcsolatuk során többször voltak már olyan viharok, amiket sikerült lecsendesítenie, párja végül mindig visszatért hozzá. A rapper most is ebben bízik és ahogy látszik, Kinga nem érezte rosszul magát a társaságában...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában