Szívszorító

2022.03.19. 05:05

Megrázó vallomás: az utolsó három hónapban lett igazán jó Rubint Réka kapcsolata az édesanyjával

Rubint Réka lesz Hajdú Péter pénteki vendége az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban a LifeTV-n, ahol eddig nem hallott családi titkokról is szó esik.

Rubint Réka őszintén mesélt Hajdú Péternek élete nehéz időszakairól, többek között a szülei válásáról – a beszélgetésük pedig péntek este tízkor adásba is kerül a LifeTV-n.

 


"A szüleim azért váltak el, mert apukám nagyon szerette a nőket. Kicsiként is láttam, hogy anyukám azért előszeretettel nyomozott. Akkor még nem volt telefon, ment utána. Apukám elment vadászni megborotválkozva, vasalt ingben" 

– kezdte Réka. 

Végül kiderült, hogy az apjának tartós viszonya volt, később el is vette új szerelmét.

Rubint Réka arról is mesélt, hogy évtizedeken át nem volt igazán jó a kapcsolata az édesanyjával, aki tavaly márciusban, a fitneszlady karjaiban hunyt el. Az okot is sejti, ugyanis anyukája első kislánya pár hónaposan halt meg, és szerinte ezt soha nem tudta feldolgozni az asszony, ami az élete utolsó három hónapjában változott csak meg, amikor Réka felköltöztette Budapestre a mamáját.

Az édesanyám első kisbabája meghalt. Akkor ott, amikor a kislányát elveszítette, úgy érzem, párhuzamosan az anya-lánya kapcsolatot is eltemette egy életre.Engem ő már nem akart, azért is van a bátyám és köztem hét év, mert én teljesen véletlenül jöttem. Ezekben hiszek, és tudom, hogy a Covid után ő azért jött vissza, mert volt még feladata – utalt arra, hogy amikor az anyukája is elkapta a koronavírust, súlyos állapotából sikerült felgyógyulnia. 

– Az volt a feladata, hogy ezt az eltemetett anya-lánya kapcsolatot kinyissa. És ez sikerült neki! Az a három hónap, a január, február, március, egy csoda volt. Olyan minőségi idő volt, ami nem ér fel az elmúlt 43 évvel. Ezért is tudtam őt elengedni, megnyugodni, mert velem volt – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában