Őszinte vallomás

2022.03.15. 19:23

Nótár Mary egy családi titokról lebbentette fel a fátylat

Az énekesnő a Palikék Világa by Manna YouTube-csatorna műsorában mesélt családjáról.

Nótár Mary a roma-pop ikonikus alakja 12 éves kora óta áll a színpadon, 16 évesen pedig már önálló lemezzel is jelentkezett. Mary korábban naivabban állt bizonyos emberekhez, akik ezzel vissza is éltek.

Sikereire családjában is akadtak irigyek, ezért falat húzott maga köré, de ezt nem bánja, hiszen mára ettől vált erősebbé. Igazi túlélő típus, aki nemcsak a zenéből él, több vállalkozása is van.

„Én azt mondom családnak – és ebbe pár barát is beletartozik –, akiket magamhoz közel érzek. Ők a családom. Egy szűk körről beszélünk. Egyébként meg borzasztó nagy a család, nem is tudom hány másodunokatestvérem lehet, de nem tartjuk a kapcsolatot. Elég korán elkerültem a szülői háztól, a magam talpára álltam. Egyrészt azért sem tartom a kapcsolatot velük, mert irigyek, őszintén mondom. Az irigységet érzem a családom részéről, főként azoktól a rokonoktól, akikkel nincs olyan kapcsolatom. Talán irigylik a sikeremet, azt, hogy kitartó voltam, hogy tanultam, hogy tettem érte” - mesélte az énekesnő. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában