Boldogság

2022.05.20. 08:02

Nem titkolózik tovább, Marsi Anikót tényleg eljegyezte párja, Gábor

A Tények műsorvezetője boldogabb már nem is lehetne. Volt férjével végre rendeződött a viszonyuk, új párja pedig gyönyörű gyűrűvel pecsételte meg kapcsolatukat.

Marsi Anikó egészen kivirult, új, szexi külsővel jelent meg a TV2 Mokka stúdiójában. A műsorvezető házassága tavaly viharos körülmények közt örökre lezárult, de nem sokkal később újra rátalált a szerelem. Gáborral azóta is nagy harmóniában élnek, nemrégiben közös otthont választottak, amit együtt újítanak fel. 

Marsi Anikó és Gábor
Gábor oldalán rátalált a boldogság Anikóra  Fotó: Bors

Marsi Anikó sokak meglepetésére még TikTok-videókat is készít a kemény fizikai munkákról, amiknek egyre nagyobb a népszerűsége. Követői azt is kiszúrták, hogy milyen szép gyűrűt visel a gyűrűsujján, rögtön beindultak a találgatások.

– Az a vicc, hogy a rajongók által kiszúrt gyűrűt édesanyámtól kaptam – tisztázta a Mokkában a kérdést a Bors cikke szerint Anikó, majd megmutatta másik kezén a szép köves gyűrűt. – Ezt viszont Gábortól, és nevezzük, aminek akarjuk, ő annyit mondott mikor átadta, hogy Szeretlek…


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában